• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onze corona maatregelen

Klaar voor kerst 2021

Ook in deze tijd staan we op maat voor je klaar!

Onze showroom is geopend en je bent van harte welkom om een kerstpakket samen te stellen. Het samenstellen verloopt volledig volgens de richtlijnen van het RIVM: wij zorgen ervoor dat er tijdens jouw afspraak geen andere klanten in de showroom aanwezig zijn en dat er voldoende afstand bewaard kan worden tot elkaar.

Bezoek je nu liever niet onze showroom? Kies dan voor de virtuele rondleiding met één van onze accountmanagers. Zij nemen graag de tijd om je via een videochat de nieuwste trends te laten zien.

Kies je kerstpakket zoals jij het wil

Ontvang onze inspirerende moodboards met de laatste trends en thema’s op het gebied van interieur, wonen, koken, reizen, duurzaamheid en MVO. Op deze manier krijg je toch een goed beeld van de nieuwste producten zonder naar de showroom te komen. Deze moodboards helpen je een keuze te maken voor het thema van dit jaar, waarna wij je op afstand een gepast voorstel kunnen mailen.

Proefpakket

Wil je graag de artikelen live kunnen zien, proeven en beleven? Geen probleem, wij sturen kosteloos een proefpakket naar je toe.  

Creatief in het geefmoment

Het geefmoment houden we graag zo persoonlijk mogelijk. In deze tijden vraagt dat om meer creativiteit. Van huis-aan-huis bezorging tegen scherpe tarieven tot aan een gezellige kerstpakketten drive-in. Wij denken graag mee!

Bel naar 088 0225 225 en informeer naar alle mogelijkheden! 

 

    Onze voorzorgsmaatregelen op een rijtje:
  • Wij hebben een minimale kantoorbezetting waarbij we rekening houden met 1,5 meter afstand. De meeste medewerkers werken vanuit thuis.
  • De showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Wij ontvangen één klant (maximaal 2 personen) per afspraakmoment.
  • Wij vragen u om bij binnenkomst uw handen te ontsmetten. Ook liggen er voor uw comfort  handschoenen klaar.
  • Wij plaatsen de stoelen bij de spreektafel zo dat er minimaal 1,5 meter afstand gehouden wordt van elkaar.
  • Na iedere afspraak reinigen wij de deurklinken, tafels en toiletten. Wij hebben extra aandacht voor het schoonhouden van de eigen werkplek en omgeving.
  • Wij vertrouwen erop dat onze klanten net zoals ons de adviezen rond handhygiëne, hoesten, afstand houden en dergelijke opvolgt. Blijf bij ziekte, koorts en hoesten thuis.