• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Steun het goede doel

Kerst voor kids Concept

Steun ook dit jaar de vergeten kinderen

Voor ons is het belangrijk dat iedereen een fijne kerst heeft. Daarom steunen we al jaren goede kinderdoelen met het Kerst voor Kids concept. Zo hebben we in de afgelopen 15 jaar ruim 1,4 miljoen euro gedoneerd aan onder andere CliniClowns, Het Rode Kruis en Mappa Mondo. Vanaf 2015 werken we intensief samen met Stichting Het Vergeten Kind.

Stichting Het Vergeten Kind

Helaas kunnen in Nederland ruim 50.000 kinderen niet meer thuis wonen. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien in sobere opvangcentra met minimale speelmogelijkheden. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Deze kinderen verdienen dezelfde kansen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zet Stichting Het Vergeten Kind zich breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren. En wij willen hun graag daarbij helpen!

Opbrengst kerst 2016: € 16.000,-

Zo hebben wij afgelopen kerstseizoen samen met onze klanten ca. € 16.000,- opgehaald waarmee we in april jl. meer dan 700 kinderen blij hebben gemaakt met een goed gevulde rugzak. De reacties waren overweldigend!

Nieuw in 2017: Happy Mints

Dit jaar hebben we een nieuw product ontwikkeld om onze actie te ondersteunen: onze eigen Happy Mints. Heerlijk frisse pepermuntkussentjes met een pakkende tekst: 'These Happy Mints make kids happy!'. De Happy Mints kunnen worden toegevoegd aan het kerstpakket. Voor elk verkocht zakje zal er € 1,- gereserveerd worden. Voor het totaal ingezamelde bedrag zullen wij in 2018 goed gevulde kinderpakketten samenstellen en deze namens onze klanten bezorgen bij de 'vergeten' kinderen in diverse opvangcentra in Nederland.

Doe je dit jaar ook (weer) mee?