• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Al meer dan 20 jaar zijn wij met onze showroom gevestigd in Eindhoven. In deze 20 jaar helpen wij klanten en relaties, door heel de Benelux,met het samenstellen en ontwikkelen van verrassende kerstpakketten en geschenken voor hun medewerkers.

Wij maken graag onze klanten en haar ontvangers blij met een mooi en passend geschenk voor een eerlijke prijs en met een gegarandeerde topservice. Daar doen we alles voor en vaak zelfs nog meer. Om zo actueel mogelijk te blijven, volgen wij de markttrends van de mooiste geschenken op de voet. Ook op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid houden we het niet alleen bij woorden, maar gaan we ook over tot daden.

Onze collecties worden steeds duurzamer en zo doen we ieder jaar een afdracht aan verschillende goede doelen. Naast onze collectie van 8000 artikelen in onze showroom, hebben we ook onze eigen Huisselectie. Deze pakketten worden geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring. De pakketten zijn elk jaar vanaf 1 juli op onze webshop te vinden en uit voorraad leverbaar. 

Door onze klanten worden we vaak geprezen voor onze klantgerichte service maar zeker ook voor ons logistieke uitvoering. Of het nu gaat om 30 pakketten of 5.000 pakketten, we zorgen ervoor dat deze op tijd en op de (eventueel verschillende)  gewenste locaties geleverd worden.

En sinds 15 jaar kunnen we ons specialist noemen in Kerstmarkten. We creëren een onvergetelijk moment voor de medewerkers, een belevenis waar iedereen het jaar daarna nog over praat.

Ons salesteam, vormgever en marketing afdeling gaan met veel plezier g voor je aan de slag en maken je graag blij!