• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Duurzaamheidsbeleid

Het proces van inkoop tot uitlevering is altijd met oog op de toekomst en omgeving. 

 

Duurzaam assortiment

Bij het samenstellen van ons assortiment kijken wij niet alleen naar prijs en kwaliteit, maar letten wij ook op het effect op het milieu, mens en maatschappij. Onze aandacht gaat hierbij o.a. uit naar het grondstofgebruik en CO2-uitstoot. Wij gaan nadrukkelijk op zoek naar leveranciers met producten gemaakt van milieuvriendelijke materialen die recyclebaar of biologisch afbreekbaar zijn en waarvan het productieproces duurzaam is.

Onze showroom biedt dan ook elk jaar een uitgebreid assortiment aan 100% duurzame non-food producten, Fair Trade producten en talloze biologische lekkernijen.

 

 

 

Duurzame logistiek

Met het jaar wordt ons duurzaam assortiment steeds groter. En we gebruiken, daar waar mogelijk, circulaire verpakkingen. Ook voor onze logistieke bewegingen kiezen we voor de meeste duurzame oplossing. 

 

Onze partners

Onze partners worden zorgvuldig geselecteerd op basis van gezamenlijke normen en waarden, visie en beleid op duurzaamheid. Vele van deze leveranciers zijn ook aangesloten bij de branchevereniging en worden ook door deze vereniging getoetst en geïnformeerd op allerlei milieu-, weten regelgeving.