• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

WIJ VERZORGEN ALLES TOT IN DE PUNTJES

Geen opdracht is hetzelfde en iedere klant heeft specifieke wensen. Deze staan bij ons centraal. Wij stellen elk pakket zorgvuldig samen volgens jouw eigen specificaties en leveren altijd op de afgesproken plaats en tijd!
 

Wij hebben meerdere logistieke centra verspreid door het land waar alle pakketten zorgvuldig ingepakt worden. Alle artikelen worden direct na binnenkomst gesorteerd op food- en non-foodproducten waardoor de artikelen voor jouw order gemakkelijk bij elkaar gezocht kunnen worden voor productie.
 

Door de jarenlange ervaring van onze logistieke medewerkers gaat dit geroutineerd en snel. De order wordt geheel langs de rollerbanen klaargezet en verdeeld over verschillende inpakmedewerkers. Met behulp van diverse moderne middelen zoals automatische dozensluiters en palletsealers pakt ieder zijn deel van het pakket in totdat alle artikelen verpakt zijn.
 

Als laatste voegen wij (indien gewenst) onze servicekaart toe en eventueel uw eigen kerstkaart zodat de ontvanger deze meteen ziet en leest. Wanneer het pakket netjes en stevig in de doos verpakt zit wordt deze dichtgeplakt en op pallets gestapeld.
 

Het gereed product wordt zorgvuldig opgeslagen tot de datum dat de pakketten afgeleverd moeten worden. Alle pallets worden bij de laaddocs op route klaar gezet voor de chauffeurs die al jaren voor ons rijden. Deze chauffeurs zorgen er dag in dag uit voor dat uw bestelling op de afgesproken datum en plaats afgeleverd wordt.

 

Benieuwd naar de werkwijze in ons logistieke centrum? Bekijk dan onze bedrijfsfilm.