Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Erkenning tonen met een geschenk

Een bedankje collega zorg is meer dan alleen een gebaar voor je collega's. Het is een manier om erkenning te tonen voor hun voortdurende inzet en toewijding aan het welzijn van anderen. De ideale manier om waardering te tonen is dan ook met een uniek geschenk. Bij Company of Gifts begrijpen we de unieke behoeften van de zorgsector en hebben we een scala aan geschenken die perfect passen bij een bedankje collega zorg.

 

Maatwerk tot huisselectie

Onze geschenken zijn zorgvuldig geselecteerd om comfort, ontspanning en zelfzorg te bevorderen. Ideaal voor onze zorgtoppers! Denk hierbij aan heerlijk geurende wellnesspakketten, luxe verzorgingsproducten en nog veel meer. We hebben ook gepersonaliseerde opties, zodat je een persoonlijke boodschap kunt toevoegen of zelfs het gehele bedankje collega zorg kunt aanpassen naar eigen wens met bijvoorbeeld het bedrijfslogo. Van onze huisselectie tot maatwerk, het is allemaal mogelijk.
 

30 jaar ervaring30 jaar ervaring

Volledige ontzorging

Bij Company of Gifts streven we naar een naadloze ervaring. Ook wat betreft het verrassen van jouw collega’s in de zorgsector met een bedankje collega zorg. Daarom nemen wij het proces uit handen en zorgen wij voor een volledige ontzorging, van het samenstellen en de logistiek tot de bezorging. Jouw bedankje collega zorg voor collega's in de zorg wordt rechtstreeks bij hen afgeleverd, waar ze ook zijn of kan eventueel op de bedrijfslocatie worden uitgedeeld. Zo kunnen ze het geschenk ontvangen op een moment dat hen het beste uitkomt, waardoor het een extra verrassend en attent gebaar is.
 

Verras met een bedankje collega zorg

Neem even de tijd om stil te staan bij de buitengewone inzet van jouw collega's in de zorg en laat hen zien hoezeer je hun harde werk waardeert. Kies voor een bedankje collega zorg van Company of Gifts en stuur een boodschap van dankbaarheid en waardering naar deze zorgtoppers. Zo zorg je voor een attent gebaar, tevreden medewerkers en een bedankje collega zorg geschenk om niet te vergeten.
 

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Contact Company of Gifts
Aan het laden...