Wat wij doen

Met onze originele kerstpakketten en nog veel meer, is ons doel om je de ultieme kerst ervaring te bieden. Zo hebben we met zorg een huisselectie samengesteld van kerstpakketten en kun je zelfs kiezen voor een maatwerk kerstpakket. Ons breed assortiment aan artikelen zorgt voor een origineel en persoonlijk kerstgeschenk dat perfect past bij jouw medewerkers.

Naast onze unieke kerstpakketten gaan we nog een stap verder om jouw bedrijf de ultieme kerstbeleving te bieden, zoals het organiseren van sfeervolle kerstmarkten. Het bieden van een onvergetelijke kerst doen we altijd in samenhang met onze vijf garanties.
 

Onze vijf garanties

Company of Gifts staat voor je klaar

 • Voor al je kerstgeschenken. Origineel en creatief!
  Als kerstspecialist zijn wij het hele jaar, dag in dag uit, bezig met kerstgeschenken. We selecteren de beste producten en ideeën op (inter)nationale vakbeurzen en bij onze leveranciers, waarbij we continu op zoek zijn naar de laatste noviteiten en trends. Laat je inspireren in onze prachtige showroom met keuze uit meer dan 10.000 originele food- en non-food-artikelen!
 • De meeste waar(de) voor je geld!
  Wij gaan voor de hoogste kwaliteit tegen de allerbeste prijs. Daar selecteren wij onze cadeaus op. Zo geven we je de meeste waar(de) voor je geld.
 • Topservice!
  De klant is bij ons nog echt koning. Heb je wensen? Laat het ons weten. We regelen het snel voor je. We zetten graag een stap extra, waarbij wij jouw verwachtingen altijd willen overtreffen.
 • Wij leveren op tijd!  
  Wij leveren op de wijze zoals jij dat wilt, waar en wanneer. Altijd! Want wij weten dat rond kerst alles om timing draait.
 • Maatschappelijk betrokken. Geen woorden maar daden!
  Samen met onze leveranciers stoppen we passie in onze producten en zorgen we goed voor onze medewerkers, partners en onze omgeving. Zo maken we kerstgeschenken waar iedereen blij van wordt. Kies je voor het Kerst voor Kids concept dan doneren wij een deel van de verkoopwaarde aan een goed doel. Daarnaast vinden wij dat een fijne kerst voor iedereen belangrijk is. Daarom doneren we ieder jaar graag aan de voedselbank. Zo steunen we ieder jaar gezinnen die het wat minder hebben.
30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Onze missie

Onze klanten verrassen met originele en complete (kerst-)geschenken, tegen de allerbeste prijs met gegarandeerde topservice!

Waarom kiezen voor ons?

 • Wij doen alles voor onze klant en vaak nog meer!
 • Een van de mooiste showrooms van de Benelux.
 • Originele en creatieve geschenken.
 • Focus op ontzorgen van onze klanten.
 • Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van geschenken.
 • Aandacht voor duurzaamheid en betrokkenheid.
 • Partner van verschillende goede doelen.
 • Blij maken is onze passie!

Jouw verhaal, onze uitdaging

We stellen ons graag aan je voor: het team dat jou gaat helpen bij het samenstellen van een geschenk voor je medewerkers. Samen komen we tot een resultaat waar je U tegen zegt!

Luke Coolen

Directeur

De werkwijze

Ons logistieke proces

Bij ons draait het om jouw wensen. Elke opdracht is uniek en verdient de nodige aandacht. Daarom stellen wij elk pakket zorgvuldig samen volgens jouw specificaties en zorgen wij dat het op de afgesproken plaats en tijd geleverd wordt.

Onze logistieke centra, verspreid door het hele land, zijn de kloppende harten van ons bedrijf. Hier worden alle pakketten zorgvuldig ingepakt. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe ze het moeten aanpakken en zorgen voor een vlotte afhandeling van elke bestelling.

Ook voegen wij, indien gewenst, onze servicekaart toe en indien gewenst jouw eigen kerstkaart. Zo weet de ontvanger meteen van wie het pakket afkomstig. Na zorgvuldige verpakking worden de kerstpakketten op pallets gestapeld en opgeslagen tot de afleverdatum. Onze chauffeurs, die al jarenlang voor ons rijden, weten precies hoe ze jouw bestelling op de juiste plaats en tijd moeten afleveren. 

 

 • Zo kun je erop vertrouwen dat wij van Company of Gifts altijd op tijd leveren en zorgen voor een unieke verrassing!
   
De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Contact Company of Gifts
Offline
Aan het laden...