Eén team, één taak..

Verrassen, verblijden, creativiteit en originaliteit zijn kreten die door de gehele organisatie zichtbaar en voelbaar zijn. Company of Gifts richt zich het hele jaar op het onderzoeken en ontwikkelen van innovatieve en creatieve waarderingsconcepten om het personeel van een organisatie te bedanken en te verrassen. Veelal wordt er gebruik gemaakt van interne danwel externe interdisciplinaire teams die nauw samenwerken en een gezamenlijk doel nastreven: namelijk het woow-effect creeeren bij enerzijds de opdrachtgevers en anderzijds - en dat is het allerbelangrijkste - de ontvangers. Dit doen wij door all-year personeelsconcepten te bedenken en te realiseren voor bedrijven en instellingen in Nederland en Belgie, al dan niet in één en dezelfde stijl, uitstraling met uiteraard een hoge mate van waardering.

Creativiteit en ideeën genoeg

Ontmoet het team 

Guyonne Hayen
Guyonne Hayen

Katherine van Leeuwen
Katherine van Leeuwen

Luke Coolen
Luke Coolen

Merel van den Biggelaar
Merel van den Biggelaar

Maartje Marsé
Maartje Marsé

Jan Lamers
Jan Lamers

Susanne Neeskens
Susanne Neeskens

Tineke Schmacks
Tineke Schmacks

Ingrid van den Langenberg
Ingrid van den Langenberg

Onze vijf garanties

Company of Gifts staat voor je klaar

 • Voor al je kerstgeschenken. Origineel en creatief!
  Als kerstspecialist zijn wij het hele jaar, dag in dag uit, bezig met kerstgeschenken. We selecteren de beste producten en ideeën op (inter)nationale vakbeurzen en bij onze leveranciers, waarbij we continu op zoek zijn naar de laatste noviteiten en trends. Laat je inspireren in onze prachtige showroom met keuze uit meer dan 10.000 originele food- en non-food-artikelen!
 • De meeste waar(de) voor je geld!
  Wij gaan voor de hoogste kwaliteit tegen de allerbeste prijs. Daar selecteren wij onze cadeaus op. Zo geven we je de meeste waar(de) voor je geld.
 • Topservice!
  De klant is bij ons nog echt koning. Heb je wensen? Laat het ons weten. We regelen het snel voor je. We zetten graag een stap extra, waarbij wij jouw verwachtingen altijd willen overtreffen.
 • Wij leveren op tijd!  
  Wij leveren op de wijze zoals jij dat wilt, waar en wanneer. Altijd! Want wij weten dat rond kerst alles om timing draait.
 • Maatschappelijk betrokken. Geen woorden maar daden!
  Samen met onze leveranciers stoppen we passie in onze producten en zorgen we goed voor onze medewerkers, partners en onze omgeving. Zo maken we kerstgeschenken waar iedereen blij van wordt. Kies je voor het Kerst voor Kids concept dan doneren wij een deel van de verkoopwaarde aan een goed doel. Daarnaast vinden wij dat een fijne kerst voor iedereen belangrijk is. Daarom doneren we ieder jaar graag aan de voedselbank. Zo steunen we ieder jaar gezinnen die het wat minder hebben.
30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Onze missie

Onze klanten verrassen met originele en complete (kerst-)geschenken, tegen de allerbeste prijs met gegarandeerde topservice!

Waarom kiezen voor ons?

 • Wij doen alles voor onze klant en vaak nog meer!
 • Een van de mooiste showrooms van de Benelux.
 • Originele en creatieve geschenken.
 • Focus op ontzorgen van onze klanten.
 • Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van geschenken.
 • Aandacht voor duurzaamheid en betrokkenheid.
 • Partner van verschillende goede doelen.
 • Blij maken is onze passie!
De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Een beknopt overzicht van enkele opdrachtgevers
waar we in samenspraak super gave
geschenken hebben ontworpen en geleverd.

Staat jouw bedrijfslogo er binnenkort ook bij?

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...