Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Thuiswerkpakketten als verrassing

Praktische items zoals een muismat, koffiebeker en koptelefoon zijn uitstekende toevoegingen aan thuiswerkpakketten. Een koffiebeker is een must-have voor koffieliefhebbers en kan helpen om de energie op peil te houden tijdens lange werkdagen. Het houdt dranken warm of koud en voorkomt morsen, waardoor werknemers zonder zorgen van hun favoriete drankje kunnen genieten. Een koptelefoon is een onmisbaar hulpmiddel om ongestoord te kunnen werken. Het helpt om omgevingsgeluiden te verminderen en creëert een focusrijke sfeer. Bovendien kunnen werknemers met een koptelefoon ook gemakkelijk deelnemen aan online vergaderingen en gesprekken zonder storende achtergrondgeluiden. Deze praktische items dragen bij aan het comfort, de functionaliteit en het plezier van het thuiswerken, waardoor werknemers zich beter kunnen concentreren en productief kunnen blijven gedurende hun werkdag.

Samengestelde thuiswerkpakketten 

Naast de praktische items kunnen thuiswerkpakketten ook andere elementen bevatten die de werksfeer en het welzijn van werknemers bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan lekkere snacks en drankje en zelfs een abonnement op een streamingdienst voor een welverdiende pauze en entertainment na het werk. Het toevoegen van deze extraatjes aan de thuiswerkpakketten maakt het niet alleen functioneel, maar ook plezierig voor werknemers, waardoor ze zich gewaardeerd en verzorgd voelen.

Thuiswerkpakketten bij Company of Gifts

Bij Company of Gifts hebben we een uitstekende collectie om samengestelde thuiswerkpakketten te verzorgen. We begrijpen het belang van praktische en comfortabele items om de thuiswerkervaring te verbeteren. Onze collectie omvat een breed scala aan producten die perfect geschikt zijn voor thuiswerkers. 

Bovendien bieden we ook de mogelijkheid tot personalisatie, zodat bedrijven hun logo of boodschap kunnen toevoegen aan de items in het pakket. Met onze ruime keuze en aandacht voor kwaliteit en detail, kunnen bedrijven vertrouwen op Company of Gifts om hun werknemers te verrassen met samengestelde thuiswerkpakketten die zowel praktisch als inspirerend zijn.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Wat 30 jaar ervaring met zich meebrengt

Company of Gifts in cijfers

0 Medewerkers blij gemaakt
0 Bedrijven verwelkomd in onze showroom
0 Kerstmarktbezoekers gehad
0 Vierkante meters showroom
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...