Thema kerstpakket

Een goed begin is het kiezen van een kerstpakket thema. Dit kan variëren van een luxe foodpakket tot een wellness-pakket of zelfs een pakket met duurzame producten.

Met een thema kan je jouw kerstpakket een persoonlijke touch geven en zorg je ervoor dat het echt bij jouw bedrijf en medewerkers past.

 

 

 

 

Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Kerstpakket met logo

Wat dacht je van een kerstpakket met logo? Hiermee kan je jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen en zorg je voor een extra stukje branding. Laat jouw bedrijfslogo mooi bedrukken op een gepersonaliseerd product in het kerstpakket, speciaal voor je bedrijf en medewerkers.

Meer over maatwerk

Kerstpakket trends

Het is erg leuk om een kerstpakket met trending items aan je medewerkers te geven voor een extra doordacht kerstpakket. Maar wat zijn nu de kerstpakket trends van dit jaar? Een grote kerstpakket trend is een duurzaam kerstpakket, waarbij er wordt gekozen voor producten die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Denk hierbij aan producten van afbreekbare materialen. Zo laat je zien dat ook jouw bedrijf aandacht heeft voor mens en milieu.

Een andere trend is een kerstpakket met cadeaukaart. Hierbij krijgen medewerkers een cadeaukaart waarmee ze zelf een cadeau kunnen kiezen, zodat ze altijd iets krijgen wat ze echt willen!
 

Ontdek onze kerstpakketten

Kerstpakket tips

Wanneer je een kerstpakket gaat samenstellen voor jouw medewerkers, zijn er enkele handige kerstpakket tips om in gedachten te houden. Zo is het van belang om rekening te houden met de wensen en behoeften van jouw medewerkers.

Zo laat je zien dat je betrokken bent als bedrijf bij je personeel. Ook wordt een persoonlijke touch vaak gewaardeerd door medewerkers.

Op zoek naar een extra wow-factor? Denk dan ook aan de verpakking en gepersonaliseerde items, creëer iets unieks!

Kerstpakket inspiratie voor geslaagde kerstpakketten

Met onze kerstpakket inspiratie ben jij helemaal klaar om jouw medewerkers te verrassen met een geweldig kerstpakket. Ga voor een thema, een kerstpakket met logo of volg de nieuwste trends en zorg voor een duurzaam of een cadeaukaart kerstpakket. En vergeet niet dat je met een persoonlijke touch en aandacht voor de wensen van jouw medewerkers een écht feestje van het kerstpakket kan maken. Laat jouw medewerkers stralen tijdens de kerstperiode en geef ze een gaaf kerstpakket! 

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Contact Company of Gifts
Aan het laden...