Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Soorten borrelpakketten als geefmoment

Bij Company of Gifts geloven we dat een goede borrel een moment van ontspanning en genieten moet zijn. Daarom hebben we borrelpakketten samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten van hoge kwaliteit. Van heerlijke kazen en fijne vleeswaren tot ambachtelijke crackers en dipsausjes, onze borrelpakketten bieden een scala aan smaakvolle opties die elke werknemer zullen verrassen. Of ze nu van hartig of zoet houden, er is voor elk wat wils in onze diverse assortimenten.

Met een borrelpakket van Company of Gifts geef je werknemers de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een moment van verwennerij, waar ze ook zijn.

Voordelen borrelpakketten

In tijden waarin werken op afstand steeds gebruikelijker wordt, is het belangrijk om verbondenheid te creëren tussen teamleden. Een borrelpakket biedt de perfecte gelegenheid om dit te doen. Door werknemers een gezamenlijk moment van ontspanning en genot te bieden, creëer je een gevoel van samenzijn, zelfs op afstand. Of je nu een virtuele borrel organiseert of individuele pakketten stuurt, het delen van dezelfde lekkernijen brengt werknemers samen en versterkt de teamgeest.

Het is een kans om te praten, te lachen en herinneringen te delen, zelfs als iedereen zich op verschillende locaties bevindt.

Personalisatie bij borrelpakketten Company of Gifts

Bij Company of Gifts begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen identiteit heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid tot personalisatie van de borrelpakketten. Voeg je bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of zelfs een gepersonaliseerde verpakking toe om het pakket een unieke touch te geven. Dit toont niet alleen waardering aan je werknemers, maar versterkt ook de merkidentiteit van je bedrijf. Het is een manier om een blijvende indruk achter te laten en je werknemers te laten zien dat je hun inzet waardeert.

Wat 30 jaar ervaring met zich meebrengt

Company of Gifts in cijfers

0 Medewerkers blij gemaakt
0 Bedrijven verwelkomd in onze showroom
0 Kerstmarktbezoekers gehad
0 Vierkante meters showroom
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...