Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Voordelen dag van de vrachtwagenchauffeur

De dag van de vrachtwagenchauffeur biedt talloze voordelen voor zowel de vrachtwagenchauffeurs zelf als voor de samenleving als geheel. Het is een gelegenheid om deze hardwerkende professionals in het zonnetje te zetten en hun belangrijke bijdrage aan de economie te erkennen. Door speciale aandacht te besteden aan de dag van de vrachtwagenchauffeur, creëren we een bewustzijn over de uitdagende omstandigheden waarin zij dagelijks werken en de lange uren die ze maken om ervoor te zorgen dat goederen veilig en op tijd worden geleverd. Het is ook een kans om het publiek bewust te maken van de verkeersveiligheid en het belang van respect voor vrachtwagenchauffeurs op de weg. Het vieren van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur biedt een gelegenheid om waardering en erkenning te tonen voor deze essentiële beroepsgroep en hen aan te moedigen om vol te blijven houden in hun belangrijke rol in onze samenleving.

Cadeautips van Company of Gifts

Bij Company of Gifts begrijpen we het belang van de dag van de vrachtwagenchauffeur en bieden we een uitgebreide selectie van pakketten die perfect zijn om vrachtwagenchauffeurs te verrassen en te waarderen. We hebben diverse samengestelde pakketten ontworpen met specifieke items die aansluiten bij de behoeften en interesses van vrachtwagenchauffeurs. Of het nu gaat om heerlijke snacks en drankjes voor onderweg, praktische tools voor op de weg, ontspanningsartikelen voor na een lange rit, of inspirerende boeken en reisgidsen voor hun avontuurlijke geest, we hebben voor elk wat wils. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en kunnen zelfs worden gepersonaliseerd met een persoonlijk bericht of het toevoegen van het bedrijfslogo. Met de ruime keuze aan pakketten bij Company of Gifts kunnen werkgevers de perfecte attentie vinden om vrachtwagenchauffeurs te bedanken voor hun inzet en hen een speciale dag te bezorgen.
 

De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Een beknopt overzicht van enkele trouwe klanten
waar we in samenspraak super gave geschenken
hebben ontworpen en geleverd.

Staat jouw bedrijfslogo er binnenkort ook bij?

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Wat 30 jaar ervaring met zich meebrengt

Company of Gifts in cijfers

0 Medewerkers blij gemaakt
0 Bedrijven verwelkomd in onze showroom
0 Kerstmarktbezoekers gehad
0 Vierkante meters showroom
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...