Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken
Onze showroom

Bewonder en laat je inspireren

Onze ervaren specialisten zorgen er elk jaar weer voor dat onze showroom is ondergedompeld in een prachtige en gezellige kerstsfeer. Elk jaar hebben we verschillende thema's die een breed scala aan 8.000 artikelen presenteren. Ontdek nieuwe ideeën in onze showroom vol inspiratie voor de mooiste kerstcadeaus. Wij zijn er zeker van dat onze showroom tot één van de mooiste in Nederland behoort.

 

  • Maak een afspraak en beoordeel het zelf!
     
Meer informatie Bekijk video

Bezoeken van de kerstpakketten showroom

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken als je het druk hebt tijdens de reguliere openingstijden en liever op een ander moment onze showroom wilt bezoeken. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is en daarom bieden wij flexibele openingstijden aan. Als je ons laat weten wanneer het jou uitkomt, zullen wij ons uiterste best doen om op dat moment voor jou beschikbaar te zijn en je te verwelkomen in onze showroom.
 

Complete ervaring

Afspraak voor een bezoek aan de showroom

We bieden je graag de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke lunch bij ons op locatie om zo de ervaring van jouw bezoek aan onze showroom helemaal compleet te maken. Laat ons simpelweg weten waar je van houdt en wij zorgen voor de rest.

 

Wij kijken er alvast naar uit om jou te mogen verwelkomen in onze kerstpakketten showroom vol inspirerende geschenken!

Ontdek
30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Showroom Company of Gifts
Showroom Company of Gifts
Company of Gifts kerstpakketten showroom
Company of Gifts

Wij staan voor je klaar

Iedere klant krijgt een contactpersoon aangewezen. Zo kan Merel jouw contactpersoon worden. Merel beantwoordt alle vragen die je hebt, begeleid je tijdens je showroombezoek en weet alles van jouw wensen af zodat jij het perfecte geschenk voor je medewerkers krijgt.
 

  • PS. Laat je ons vooraf even weten welke koffie je graag drinkt en welke lunch je voorkeur heeft?
Sluit video
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...