Zomerpakketten: De perfecte manier om waardering te tonen

Zomerpakketten voor bedrijven zijn niet zomaar een geschenk; het is een blijk van waardering die je medewerkers laat zien dat je hun harde werk en toewijding waardeert. Een attent zomergeschenk spreekt boekdelen en zet jouw personeel oprecht in het zonnetje. Ze zijn symbolen die tonen dat elk moment van inzet en toewijding niet onopgemerkt is gebleven. Want met zomerpakketten personeel geef je niet enkel een cadeau, je geeft erkenning, en dat heeft een blijvend effect. Wat zou er mooier zijn dan een glimlach op het gezicht van je team, wetende dat ze echt gewaardeerd worden?

Het concept van zomerpakketten is gebaseerd op het idee om werknemers te voorzien van alles wat ze nodig hebben om ten volle van de zomer te genieten. Het pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit strandaccessoires, zoals kleurrijke strandhanddoeken, zonnebrandcrème, een opblaasbare strandbal en een koeltas om drankjes en snacks koel te houden tijdens een dagje aan zee. Door deze essentiële zomerartikelen samen te voegen, worden werknemers gestimuleerd om eropuit te trekken en te genieten van de warmere maanden.

Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken
zomerpakketten

Maatwerk zomerpakketten voor elk bedrijf

Voor jouw team kies je niet zomaar een cadeau. Je zoekt naar zomerpakketten die precies de juiste toon zetten en je waardering helder communiceren. Bij elk zomergeschenk wil je dat het de unieke sfeer en waarden van jouw bedrijf weerspiegelt. Maatwerk bij zomerpakketten is de sleutel. Jouw visie, gecombineerd met onze expertise, maakt dat elk zomerpakket voor bedrijven een speciale touch krijgt. Of het nu gaat om zomerpakketten voor personeel of bredere bedrijfsinitiatieven, de finesse zit hem in de details. Elk handgekozen item vertelt een stukje van jouw verhaal, waardoor elk geschenk niet alleen bijzonder, maar ook oprecht en passend is.

Bij het samenstellen gaat het niet alleen om de inhoud, maar ook om de presentatie. Kies het thema dat resonantie vindt binnen jouw team, vul het pakket met zorgvuldig geselecteerde items en rond het geheel af met een verpakking die net die extra flair geeft. Zelfs de leverdatum kun je bepalen, zodat de timing precies goed is. Met deze flexibiliteit in thema, inhoud, verpakking en levering wordt elk zomerpakket voor bedrijven een op maat gemaakte ervaring. Het is een geschenk waarbij elk detail jouw toewijding en waardering voor het team laat zien. Elk zomergeschenk wordt daarmee een unieke uiting van jouw bedrijfsvisie en waardering voor jouw personeel.

Verbinden en motiveren

Het kiezen van de juiste zomergeschenken voor jouw team is een subtiele kunst. Het is meer dan een eenvoudig gebaar; het versterkt de band tussen het personeel en het bedrijf. Voor jou, die het beste voor heeft met je team, zijn zomerpakketten voor bedrijven een kans om te laten zien dat elk detail, elke inspanning, elke late avond wordt gezien en gewaardeerd. Door deze erkenning versterk je niet alleen de motivatie van het team, maar creëer je ook een cultuur waarin elke medewerker zich gewaardeerd en verbonden voelt. En dat is de kracht van de juiste zomergeschenken: verbinden en motiveren.

Samengestelde zomerpakketten

Een samengesteld zomerpakket kan ook andere items bevatten die werknemers kunnen gebruiken tijdens hun vrije tijd. Denk bijvoorbeeld aan een draagbare bluetooth-luidspreker, een boek of een tijdschrift voor ontspanning in de zon, of zelfs een voucher voor een lokale ijszaak of een zomerfestival. Door deze extraatjes toe te voegen, voelt het zomerpakket persoonlijk en zorgvuldig samengesteld aan, wat de werknemers nog meer waardeert.

Bovendien biedt een samengesteld zomerpakket de mogelijkheid om de bedrijfscultuur te versterken. Het laat zien dat het bedrijf oog heeft voor het welzijn en het geluk van de werknemers en toont dat hun bijdragen worden gewaardeerd. Dit kan de werknemersmotivatie vergroten en een positieve sfeer op de werkvloer bevorderen.

showroom

Bezoek onze showroom

Zodra je in onze gezellige showroom stapt, voel je meteen de zomerse inspiratie opborrelen. Tussen de uitgestalde food en non-food artikelen ontdek je de eindeloze mogelijkheden voor jouw zomerpakketten. Of je nu een verfijnd zomergeschenk zoekt voor die speciale zakenrelatie of zomerpakketten voor personeel wilt samenstellen die hun inzet en toewijding weerspiegelen: hier vind je alles om een pakket samen te stellen dat naadloos aansluit bij jouw wensen. Want bij Company of Gifts draait het niet alleen om het geschenk, maar vooral om de betekenis erachter voor jou en je medewerkers.

Bij elke stap in onze showroom opent een nieuwe wereld van mogelijkheden. De fotostudio's bieden een plek waar elk zomergeschenk op zijn best wordt vastgelegd, waardoor je precies ziet hoe jouw zorgvuldig samengestelde zomerpakket eruit zal zien. In de thema-hoeken vind je inspiratie en suggesties voor pakketten die perfect passen bij uiteenlopende zomerse gelegenheden en evenementen. Voor de fijnproevers onder ons is de wijncorner een walhalla: een zorgvuldig geselecteerd assortiment wijnen die elke zomeravond compleet maken. En, last but not least, de inpaktafels waar jouw gekozen producten met precisie en passie worden verpakt, zodat elk zomerpakket een visueel feestje wordt. In deze ruimte voel je de toewijding en aandacht voor detail die Company of Gifts in elk zomerpakket voor bedrijven stopt.

Bezoek onze showroom Bekijk video

Zomerpakketten van Company of Gifts

Als je zoekt naar dat extra beetje persoonlijke touch voor jouw team, dan is de expertise van Company of Gifts precies wat je nodig hebt. Elk zomerpakket is een verhaal op zich, nauwkeurig afgestemd op de unieke sfeer binnen jouw bedrijf. Het is niet alleen het zonovergoten cadeau dat spreekt, maar ook de gedachte erachter. Voor jou betekent een zomergeschenk van Company of Gifts dat elk detail telt, dat elk pakket met liefde en zorg is samengesteld. Want zomerpakketten voor bedrijven zijn meer dan cadeaus; het zijn herinneringen die gecreëerd worden.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Op alles een antwoord

Veelgestelde vragen

Wat zijn zomerpakketten precies?

Zomerpakketten zijn zorgvuldig samengestelde geschenkdozen, speciaal ontworpen om medewerkers te waarderen voor hun harde werk gedurende het jaar. Ze kunnen zowel food als non-food artikelen bevatten, variërend van zomerse snacks tot handige gadgets voor de vakantie.

Kan ik de inhoud van het zomerpakket zelf kiezen?

Jazeker! Bij Company of Gifts kun je jouw zomerpakketten voor bedrijven helemaal op maat laten maken. Je kunt in onze showroom langskomen om de producten zelf uit te kiezen of ons jouw wensen doorgeven.

Wat maakt de zomerpakketten van Company of Gifts uniek?

Het is de combinatie van persoonlijke aandacht, maatwerk en onze uitgebreide selectie van zomerproducten. Elk zomerpakket wordt met zorg en aandacht samengesteld om perfect aan te sluiten bij de wensen van jouw bedrijf en medewerkers.

Kan ik bij jullie ook andere thema-cadeaupakketten bestellen?

Natuurlijk! We hebben een breed scala aan thema-cadeaupakketten voor verschillende gelegenheden, waaronder speciale pakketten voor de feestdagen zoals Kerstmis en Sinterklaas. Ook voor specifieke evenementen zoals de dag van de zorg of de komst van de lente hebben we passende geschenken beschikbaar. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat het geschenk perfect aansluit bij jouw wensen.

De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Een beknopt overzicht van enkele trouwe klanten
waar we in samenspraak super gave geschenken
hebben ontworpen en geleverd.

Staat jouw bedrijfslogo er binnenkort ook bij?

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...