Medewerkers zelf kerstpakket samenstellen online

Ons eigen keuze kerstpakketten concept is het ideale concept voor de kerst! Van themapakketten tot foodpakketten, we hebben voor elk wat wils. Zo kunnen je medewerkers zelf een kerstpakket samenstellen online nadat ze een uitnodiging ontvangen met een persoonlijke inlogcode, waardoor ze gegarandeerd blij zijn met het kerstpakket dat ze zullen ontvangen. Hierdoor wordt een kerstpakket samenstellen en uitzoeken een totaalbeleving, van het uitnodigen tot het zelf kiezen één ontvangen van het pakket.

 

  • Extra gemakkelijk, persoonlijk en leuk!
Optimaal genieten

Complete ontzorging

Onze dienstverlening omvat het gehele kerstpakket traject: van het versturen van keuzeconcept uitnodigingen naar medewerkers, tot het afleveren van de kerstpakketten op de gewenste locatie, inclusief een helpdesk en after-sales service. Met onze complete ontzorging kun je volledig genieten van een unieke en persoonlijke kerst ervaring.
 

Neem hier contact met ons op

30 jaar ervaring30 jaar ervaring

Shop je eigen kerstpakket!

Kerstpakketten samenstellen, zelf en gemakkelijk met ons keuzeconcept! Shop je eigen kerstpakket met ons unieke keuzeconcept. Er worden drie verschillende kerstpakketten, één keuzeconcept en een goed doel opgenomen, gebaseerd op besproken wensen. Ook is het mogelijk voor medewerkers om de volledige waarde van hun kerstpakket te doneren aan een door het bedrijf gekozen goed doel. Hierdoor is het mogelijk om in te spelen op verschillende behoeften en jouw medewerkers écht te verrassen tijdens de kerst.

 

 

 

 

Contact Company of Gifts
Aan het laden...