Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Keuzeconcept

Ben je op zoek naar originele kerstpakketten om jouw medewerkers aan het einde van het jaar extra in het zonnetje te zetten? Met ons keuzeconcept bieden we de mogelijkheid om zelf een kerstpakket te kiezen uit een wereld aan cadeaus. Het cadeau keuzesysteem zorgt ervoor dat succes gegarandeerd is.

Een totaalbeleving

Onze online cadeau omgeving biedt verschillende kerstpakketten aan die geschikt zijn voor iedere medewerker, zoals themapakketten en foodpakketten. Het uitzoeken van een kerstpakket wordt hierdoor een totaalbeleving voor jouw medewerkers, van het uitnodigen tot het zelf kiezen en ontvangen van het pakket.

Volledige ontzorging

Wij verzorgen het gehele traject, van het verzenden van de keuzeconcept uitnodigingen naar medewerkers tot de levering van de kerstpakketten, de helpdesk en after-sales service. De pakketten worden op de gewenste locatie afgeleverd. Zo nemen wij het hele proces in handen en kunnen jij en je medewerkers genieten van een origineel kerstpakket.

Verschillende kerstpakketten

In de online omgeving vind je, gebaseerd op besproken wensen:

  • Drie verschillende kerstpakketten
  • Een keuzeconcept
  • Een goed doel opgenomen

Daarnaast is het ook mogelijk voor medewerkers om de volledige waarde van hun kerstpakket te doneren aan een door het bedrijf gekozen goed doel. Hierdoor is het mogelijk om in te spelen op verschillende behoeften en jouw medewerkers écht te verrassen.

 

 

Op maat

De uitnodiging

We ontwerpen een uitnodiging op maat, in dezelfde stijl als de webshop, die via e-mail naar de medewerkers wordt verstuurd. De uitnodigingen bevatten voor elke medewerker een persoonlijke link naar de webshop. Via het webshop systeem houden we precies bij welke medewerkers al een keuze hebben gemaakt en sturen we, in overleg, op verschillende momenten herinneringsmails naar degenen die dat nog niet hebben gedaan.
 

30 jaar ervaring30 jaar ervaring

Goede service

Bij elk kerstpakket voegen wij een servicekaart toe, zodat medewerkers direct contact met ons kunnen opnemen als er iets niet in orde is met het pakket. Klachten worden door ons geregistreerd en netjes opgelost. Beschadigde en/of gebroken artikelen worden kosteloos door ons vervangen mits tijdig gereclameerd.

 

  • Zo garanderen wij je de garantie van onze topservice!
De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Company of Gifts

Wij staan voor je klaar

Iedere klant krijgt een contactpersoon aangewezen. Zo kan Merel jouw contactpersoon worden. Merel beantwoordt alle vragen die je hebt, begeleid je tijdens je showroombezoek en weet alles van jouw wensen af zodat jij het perfecte geschenk voor je medewerkers krijgt.

 

  • PS. Laat je ons vooraf even weten welke koffie je graag drinkt en welke lunch je voorkeur heeft?
Sluit video
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...