Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Van huisselectie tot unieke kerstpakketten op maat!

Met de mogelijkheid van maatwerk creëer je een persoonlijk kerstgeschenk dat perfect past bij jouw medewerkers. Het samenstellen van een uniek kerstpakket op maat is mogelijk vanaf een orderwaarde van € 5.000,- excl. B.T.W.

Ook bieden we de mogelijkheid om de kerstdoos te personaliseren met jouw eigen ontwerp en om gratis één eigen artikel mee te verpakken in een kerstpakket op maat, zoals bijvoorbeeld een kerstkaart, agenda of kalender. Met een gepersonaliseerd kerstgeschenk garanderen we je dat jouw medewerkers positief verrast zullen zijn met het presentje dat speciaal voor hen is samengesteld.

Volledige ontzorging

Wij luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat ook de uitvoering tot in de puntjes verzorgd is. We nemen de volledige organisatie voor het eindejaarsgeschenk uit handen, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Zo creëren we samen met jou een wonderbaarlijk presentje voor medewerkers!

Service voor je medewerkers

In elk kerstpakket dat wij samenstellen voegen wij een servicekaart toe. Hiermee geven we jouw medewerkers de mogelijkheid om direct contact met ons op te nemen in het geval dat er iets niet in orde is met het pakket. Eventuele klachten worden door ons geregistreerd en we zorgen ervoor dat deze op een nette manier worden opgelost, zodat jouw medewerkers volledig tevreden zijn met het kerstpakket dat ze ontvangen.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring

Bewonder en laat je inspireren!

Wil je een idee krijgen van wat er allemaal mogelijk is? Breng dan een bezoek aan onze kerstpakketten showroom in Eindhoven en laat je inspireren. Wij zijn ervan overtuigd dat onze showroom één van de mooiste in Nederland is. Maak een afspraak en laat je verrassen door onze creatieve en originele kerstgeschenken!

Wat 30 jaar ervaring met zich meebrengt

Company of Gifts in cijfers

0 Medewerkers blij gemaakt
0 Bedrijven verwelkomd in onze showroom
0 Kerstmarktbezoekers gehad
0 Vierkante meters showroom
Company of Gifts

Wij staan voor je klaar

Iedere klant krijgt een contactpersoon aangewezen. Zo kan Merel jouw contactpersoon worden. Merel beantwoordt alle vragen die je hebt, begeleid je tijdens je showroombezoek en weet alles van jouw wensen af zodat jij het perfecte geschenk voor je medewerkers krijgt.

 

  • PS. Laat je ons vooraf even weten welke koffie je graag drinkt en welke lunch je voorkeur heeft?
Sluit video
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...