Keuzeconcept van Company of Gifts

Ons keuzeconcept met kerstpakket cadeaubon is een beleving op maat voor jouw medewerkers, waarin ze de vrijheid krijgen om hun eigen kerstpakket uit te zoeken. Zo hebben je medewerkers de keuze uit drie verschillende kerstpakketten, één keuzeconcept of kunnen ze er ook voor kiezen om de volledige waarde van het pakket te doneren aan een goed doel, dat wij samen met jouw bedrijf uitkiezen. Bij Company of Gifts geloven we in het creëren van een unieke beleving voor jouw medewerkers en het maken van een positieve impact op de samenleving.

Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Kerstpakket bon in keuzeconcept

Ons gepersonaliseerde keuzeconcept biedt diverse kerstpakketten aan die geschikt zijn voor iedere medewerker. Met themapakketten en foodpakketten wordt het uitzoeken van een kerstpakket een totaalbeleving voor je medewerkers, van de uitnodiging tot het zelf kiezen en ontvangen van het kerstpakket. Om dit mogelijk te maken, ontvangen jouw medewerkers een kerstpakket cadeaubon via de e-mail als uitnodiging. Deze online uitnodigingen bevatten voor elke medewerker een persoonlijke code en link naar onze webshop waar ze hun eigen kerstpakket kunnen uitkiezen. Zo is er voor elk wat wils en zorgen we voor gegarandeerd blije medewerkers!

Optimaal plezier beleven

Volledige verzorging

Wij verzorgen het gehele traject, van het verzenden van de keuzeconcept uitnodigingen naar medewerkers tot de levering van de kerstpakketten, de helpdesk en after-sales service. De pakketten worden op de gewenste locatie afgeleverd. Zo nemen wij het hele proces in handen en kunnen jij en je medewerkers genieten van een origineel kerstpakket.

Neem gemakkelijk contact met ons op

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Contact Company of Gifts
Aan het laden...