Focus op duurzaamheid

Groen kerstpakket voor medewerkers

Onze duurzame kerstpakketten zijn samengesteld met zorgvuldig uitgekozen producten van hoogwaardige kwaliteit, die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Denk hierbij aan fairtrade producten en producten van gerecyclede materialen. Zo dragen onze kerstpakketten bij aan een betere wereld, terwijl je jouw medewerkers ook nog eens een mooi en verantwoord groen kerstpakket geeft.

Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

MVO met kerst

Een duurzaam kerstpakket is niet alleen goed voor het milieu, het laat ook zien dat jouw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. Met een MVO kerstpakket laat je als bedrijf zien dat je oog hebt voor de wereld om je heen en dat je bewust bezig bent met duurzaamheid en het milieu, ook tijdens de kerst.

  • Draag bij aan een duurzamere wereld

Kerstpakket duurzaam en op maat

Daarnaast kunnen we onze duurzame kerstpakketten ook personaliseren naar alle wensen en behoeften. Zo kunnen we het pakket voorzien van onder andere jouw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Een duurzaam kerstpakket op maat, helemaal passend bij jouw bedrijf en waardoor jouw medewerkers zich extra gewaardeerd zullen voelen tijdens de kerstperiode.

Genieten met kerst

Bij ons kun je een breed scala aan verantwoorde kerstpakketten vinden die niet alleen leuk zijn om te geven, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw bedrijf en medewerkers tijdens de feestdagen kunnen genieten van een duurzame en sfeervolle kerst!

Neem direct contact op

Verantwoord genieten
30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Contact Company of Gifts
Aan het laden...