Kerstmarkt op locatie

Verras met een kerstmarkt

Wil je dit jaar je medewerkers verrassen met een onvergetelijk kerstevent? Denk dan eens aan een kerstmarkt op locatie! Bij ons kun je een kerstmarkt op maat laten maken voor jouw bedrijf en personeel. We creëren een gezellige en feestelijke sfeer met prachtige decoratie, entertainment en natuurlijk de kerstkraampjes.

 

Plan een afspraak

Gezellig

Kerstmarkt op locatie

Een kerstmarkt voor bedrijven op jouw eigen locatie is dé manier om een persoonlijk moment te creëren voor je personeel. Onze kerstmarkten bieden tientallen kerstkraampjes met diverse thema's, zoals koken, wijn en wellness. Elk kraampje heeft een uniek assortiment aan passende cadeaus, zodat er voor ieder wat wils is. We bespreken graag met jou welke thema's en assortimenten het beste bij jouw bedrijf en personeel passen.

Wanneer de kerstmarkt voor je personeel is opgezet, krijgt elke medewerker een leuke kerstshopper en gepersonaliseerde muntjes met een vooraf bepaalde waarde. Zo kunnen ze zorgeloos shoppen bij de verschillende kerstkraampjes en hun persoonlijke keuzes maken. Het organiseren van een kerstmarkt is mogelijk vanaf een orderwaarde van € 30.000,- excl. B.T.W.

Een kerstmarkt voor personeel is niet alleen een gezellig en feestelijk event, maar ook een unieke manier om de teamgeest te versterken. Je medewerkers kunnen samen shoppen, genieten van het entertainment en elkaar beter leren kennen. Zo creëren we samen een onvergetelijk moment voor jouw bedrijf en personeel.

Kerst voor iedereen!

Samen genieten van de feestdagen

  • En natuurlijk wordt niemand vergeten! Ook aan degenen die niet aanwezig kunnen zijn op de kerstmarkt, is gedacht. Zij krijgen alsnog een verrassingspakket, zodat iedereen binnen het bedrijf kan genieten van een onvergetelijke kerst ervaring.

Meer over kerstmarkten, neem contact met ons op

Kerstmarkt Company of Gifts
De volgorde

Stappenplan kerstmarkt

1. Bespreking & Ontwerp

We bespreken jouw wensen en ideeën voor de kerstmarkt en gaan daarna aan de slag met het ontwerp, rekening houdend met de locatie, het budget en de voorkeursdatum.

2. Opbouw & Voorbereiding

Op de dag van het kerstevent komen wij naar jouw bedrijfsruimte, beginnen we met decoreren, zorgen we ervoor dat de marktkramen opgesteld worden en stallen we het assortiment aan cadeaus uit.

3. Dag van de kerstmarkt

We hebben een origineel assortiment aan cadeaus in verschillende prijsklassen. Indien gewenst kunnen we zorgen voor catering en entertainment. Zo kan iedereen genieten van een gezellige dag op de kerstmarkt.

4. Afbouw & evaluatie

Na afloop van de kerstmarkt zorgen wij voor een nette afbouw en bespreken we met jou hoe het evenement is verlopen en eventuele verbeterpunten voor volgende keren. Ook regelen we een passend geschenk voor afwezigen.

Wat 30 jaar ervaring met zich meebrengt

Company of Gifts in cijfers

0 Medewerkers blij gemaakt
0 Bedrijven verwelkomd in onze showroom
0 Kerstmarktbezoekers gehad
0 Vierkante meters showroom
Company of Gifts

Wij staan voor je klaar

Iedere klant krijgt een contactpersoon aangewezen. Zo kan Merel jouw contactpersoon worden. Merel beantwoordt alle vragen die je hebt, begeleid je tijdens je showroombezoek en weet alles van jouw wensen af zodat jij het perfecte geschenk voor je medewerkers krijgt.
 

  • PS. Laat je ons vooraf even weten welke koffie je graag drinkt en welke lunch je voorkeur heeft?
Sluit video
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...