Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Geschikt voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, promotie of gewoon om een blijk van waardering, een brievenbus kado is geschikt voor elke gelegenheid. Ook voor een brievenbus kado zijn de cadeau-opties breed en is er altijd wel iets wat bij de interesses en voorkeuren van de ontvangers past. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke ambachtelijke chocolaatjes, sfeervolle geurkaarsen, luxe theepakketten, verzorgingsproducten, gepersonaliseerde items en nog veel meer.

Wat een brievenbus kado speciaal maakt

Wat een brievenbus kado zo speciaal maakt voor de ontvanger en de gever, is het gemak en de verrassing die het met zich meebrengt. Het cadeau wordt zorgvuldig verpakt en voorzien van een persoonlijk kaartje met jouw boodschap. Het enige wat je hoeft te doen, is het cadeau bestellen en de juiste bezorggegevens doorgeven. Wij zorgen ervoor dat het op tijd en op de juiste plaats wordt bezorgd.

Maatwerk brievenbus geschenk

Bovendien kan een brievenbus kado worden gepersonaliseerd met een handgeschreven kaartje of een bedrijfslogo. Zo creëren we samen met jouw wensen een maatwerk brievenbus kado. Zelfs de kado’s binnen in het brievenbuspakketje kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Op deze manier kun je een persoonlijke boodschap toevoegen en het cadeau nog specialer maken voor de ontvangers.

Verwen en waardeer

Dus waar wacht je nog op? Verwen je personeel met een verrassend brievenbus kado van Company of Gifts en laat ze zien hoeveel je hun inzet waardeert. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon zomaar, onze brievenbus kado is de perfecte manier om je waardering te tonen en een glimlach op het gezicht van je personeel te toveren. Met een brievenbus kado maak je van iedere gelegenheid een bijzonder moment voor je bedrijf en je team!

Contact Company of Gifts
Aan het laden...