Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Bij Company of Gifts nemen we verantwoordelijkheid!

We werken er voortdurend aan om onze processen zo duurzaam mogelijk te maken. Hierbij richten we ons op het productieproces, circulaire verpakkingen en onze CO2-uitstoot.
 

Co2 uitstoot & grondstoffengebruik

Bij elke stap van het proces, van inkoop tot levering, houden we rekening met de toekomst en het milieu. Hierbij gaat onze aandacht onder andere uit naar ons grondstofgebruik en onze CO2-uitstoot. Wij zoeken actief naar leveranciers die milieuvriendelijke of recyclebare producten aanbieden. Onze partners worden zorgvuldig geselecteerd op basis van gezamenlijke normen en waarden met een visie en beleid op duurzaamheid.

Veel van onze leveranciers zijn lid van de branchevereniging en worden via deze vereniging beoordeeld en op de hoogte gehouden van milieu-, wet- en regelgeving. Bij Company of Gifts kiezen we voor duurzame productieprocessen en streven we naar de meest duurzame oplossingen voor onze logistieke bewegingen.
 

30 jaar ervaring30 jaar ervaring

Verpakking & duurzaamheid

 • Bij Company of Gifts bieden we jaarlijks, in onze showroom, fairtrade producten aan en hebben we een breed assortiment bestaande uit 80% duurzame producten.

 

 • We blijven ons duurzame aanbod uitbreiden en streven ernaar om, waar mogelijk, circulaire verpakkingen te gebruiken om zo ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

 

 

Goede doelen

Onze bijdrage aan de samenleving

Bij Company of Gifts dragen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toe. Wij tonen onze betrokkenheid niet alleen in woorden, maar ook in onze daden. We vinden het belangrijk om terug te geven aan de gemeenschap en steunen daarom jaarlijks verschillende goede doelen.

 

 • De Voedselbank
  Een van de goede doelen waar we aan doneren is de voedselbank. We willen graag dat iedereen kan genieten van kerst en door jaarlijks te doneren aan de voedselbank dragen we hier ons steentje bij.
 • Stichting Het Vergeten Kind
  We zijn trots op onze exclusieve samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind. Wij geloven dat iedereen een fijne kerst verdient, dus zorgen we voor goed gevulde tasjes met cadeautjes voor de kinderen op diverse opvangcentra door heel Nederland.
 • Staatsbosbeheer
  Dit jaar hebben we ook een exclusieve duurzame lijn ontwikkeld in samenwerking met Staatsbosbeheer. Voor elk verkocht artikel uit deze lijn dragen wij €0.05 af voor het onderhoud van speelbossen voor kinderen door heel Nederland. Op deze manier werken we samen aan een groenere toekomst voor de volgende generaties.
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Bekijk onze pakketten Bekijk alle pakketten
Contact Company of Gifts
Aan het laden...