Een veilige en gemakkelijke digitale kerst ervaring

De online kerstmarkt is een veilige en gemakkelijke manier voor medewerkers om hun kerstpakket uit te kiezen. Met slechts een paar klikken kunnen ze door de virtuele markt navigeren en hun favoriete cadeaus selecteren. Dit betekent dat ze op hun gemak kunnen winkelen, zonder drukte of wachtrijen.

Een gevarieerd aanbod, net als op een fysieke kerstmarkt

Net als bij een fysieke kerstmarkt, is het aanbod op de online kerstmarkt divers en uitgebreid. Medewerkers kunnen kiezen uit een breed scala aan kerstcadeaus en kerstpakketten. Van luxe foodpakketten met heerlijke lekkernijen tot duurzame geschenken die bijdragen aan een betere wereld. Van gadgets en accessoires tot wellness producten die voor ontspanning zorgen. Er is voor elk wat wils, zodat iedere medewerker een cadeau kan vinden dat perfect bij hem of haar past.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring

Een feestelijke afsluiting van het jaar

Met de online kerstmarkt zorg je niet alleen voor een feestelijke en persoonlijke kerstervaring voor jouw medewerkers, maar ook voor een mooie afsluiting van het jaar. Het laat zien dat je hun inzet waardeert en wilt bijdragen aan hun feestvreugde tijdens de feestdagen.

Bovendien creëer je een positieve en gezellige sfeer binnen het bedrijf, zelfs als medewerkers op afstand werken.

 

 

 

Online kerstmarkt bij Company of Gifts

Maak dit jaar de kerstviering extra speciaal met een online kerstmarkt voor jouw medewerkers. Geef ze de mogelijkheid om hun kerstcadeaus zelf uit te kiezen en te genieten van een unieke en veilige kerst ervaring. Met de diversiteit van het aanbod op de online kerstmarkt zorg je ervoor dat elk lid van jouw team zich gewaardeerd en geliefd voelt tijdens de feestdagen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...