Zelf kerstpakketten samenstellen

Bij ons heb je de vrijheid om uit meer dan 10.000 verschillende artikelen een uniek kerstpakket zelf samen te stellen dat perfect past bij jouw medewerkers.

Op deze manier creëer je een persoonlijk kerstgeschenk dat gegarandeerd in de smaak valt. Het zelf samenstellen van een kerstpakket kan al vanaf een orderwaarde van € 5.000,- excl. BTW.

 

 

 

 

Kerstpakket laten maken

Bij ons kun je jouw kerstpakket laten maken met volledig gepersonaliseerde aanpassingen. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om de kerstpakketdoos te personaliseren met jouw eigen ontwerp en kun je gratis één eigen artikel laten verpakken in het op maat gemaakte kerstpakket. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke kerstkaart, agenda of kalender.

Op die manier kun je een kerstpakket laten maken die volledig aansluit bij jouw wensen. Met een gepersonaliseerd kerstgeschenk garanderen wij dat jouw medewerkers aangenaam verrast zullen zijn met het cadeau dat speciaal voor hen is samengesteld.

Kerstpakket bestellen

Bij ons kun je ook een kerstpakket bestellen uit onze zorgvuldig samengestelde huisselectie kerstpakketten. Onze huisselectie bevat een gevarieerd aanbod van thema's en prijscategorieën, zodat je altijd het perfecte kerstpakket vindt dat volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Of je nu een kerstpakket bestellen wilt met heerlijke delicatessen of een modern pakket met duurzame cadeaus, wij hebben voor elk wat wils. Bovendien kun je rekenen op onze expertise en jarenlange ervaring in het samenstellen van kerstpakketten.

 

Neem contact op

 

 

Contact Company of Gifts
Aan het laden...