Origineel kerstpakket met verhaal

Bij Company of Gifts zorgen we voor een uniek en betekenisvol kerstpakket met een goed verhaal voor jouw bedrijf. Zo bieden we maatwerk aan waarmee jij een kerstpakket met een verhaal kunt creëren om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en je medewerkers te bedanken. Voor een kerstpakket op maat kun je producten kiezen die passen bij de kernwaarden van jouw bedrijf. Of je nu kiest voor luxe en exclusieve producten, of juist voor duurzame producten: elk origineel kerstpakket is een kerstpakket met een goed verhaal.

Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Gepersonaliseerd kerstpakket met bedrijfslogo

Wanneer je kiest voor een gepersonaliseerd kerstpakket op maat, heb je verschillende mogelijkheden, zo ook de mogelijkheid om een kerstpakket met bedrijfslogo te kiezen. Dit geeft een gepersonaliseerd kerstpakket een persoonlijke touch en zorgt voor extra waardering. Voor welk kerstpakket je ook kiest, wij kunnen het pakket volledig aanpassen aan jouw wensen en huisstijl. Zo is een kerstpakket met eigen logo niet alleen een blijk van waardering, maar ook een verlengstuk van jouw bedrijfsidentiteit. Maak deze kerst dus extra bijzonder met een gepersonaliseerd kerstpakket met logo en laat jouw medewerkers zien hoeveel ze gewaardeerd worden.

Laat je inspireren

Contact

Wil je jouw medewerkers verrassen met een speciaal kerstpakket met bedrijfslogo of verhaal? Bij Company of Gifts helpen wij jou graag bij het samenstellen van een gepersonaliseerd, op maat gemaakt kerstpakket, neem gerust contact met ons op. 

Vrijblijvend contact opnemen

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Contact Company of Gifts
Aan het laden...