Kerstmarkt op locatie

Een kerstmarkt voor bedrijven op jouw eigen locatie is dé manier om een persoonlijk moment te creëren voor je personeel. Onze kerstmarkten bieden tientallen kerstkraampjes met diverse thema's, zoals koken, wijn en wellness. Elk kraampje heeft een uniek assortiment aan passende cadeaus, zodat er voor elk wat wils is. We bespreken graag met jou welke thema's en assortimenten het beste bij jouw bedrijf en personeel passen.

Wanneer de kerstpakket winkel voor je personeel is opgezet, krijgt elke medewerker een leuke kerstshopper en gepersonaliseerde muntjes met een vooraf bepaalde waarde. Zo kunnen ze zorgeloos shoppen bij de verschillende kerstkraampjes en hun persoonlijke keuzes maken. Een kerstmarkt organiseren voor bedrijven is mogelijk vanaf een orderwaarde van € 35.000,- excl. B.T.W.

Samen de feestdagen vieren

Kerstpakket winkel voor medewerkers

Een kerstmarkt voor personeel is niet alleen een gezellig en feestelijk evenement, maar ook een unieke manier om de teamgeest te versterken. Je medewerkers kunnen samen winkelen, genieten van het entertainment en elkaar beter leren kennen. De kerstpakket winkel Company of Gifts, staat voor je klaar om zo samen met jou een onvergetelijk moment voor jouw bedrijf en personeel te creëren!

30 jaar ervaring30 jaar ervaring

Kerst voor iedereen!

En natuurlijk wordt niemand vergeten! Ook aan degenen die niet aanwezig kunnen zijn op de kerstmarkt, is gedacht. Zij krijgen alsnog een verrassingspakket, zodat iedereen binnen het bedrijf kan genieten van een onvergetelijke kerst ervaring.
 

Contact Company of Gifts
Aan het laden...