Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Waarom kiezen voor ons als kerstpakket leverancier?

Als kerstpakketten bedrijf en kerstpakket leverancier hebben wij meer dan 30 jaar ervaring en zijn we dé expert op dit gebied. Wij nemen het volledige traject voor onze rekening, van het samenstellen  tot de levering van de kerstpakketten, inclusief helpdesk en after-sales service. De pakketten worden op de gewenste locatie bezorgd, waardoor wij het gehele proces uit handen nemen en jij en je medewerkers kunnen genieten van een origineel kerstpakket.

Onze diensten

Wij als kerstpakketten bedrijf hebben een zorgvuldig samengestelde huisselectie van kerstpakketten in diverse thema's en prijscategorieën. Wil je liever maatwerk? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende artikelen waaruit je kunt kiezen om een origineel en persoonlijk kerstgeschenk samen te stellen dat past bij jouw medewerkers.

Bovendien bieden wij een uniek keuzeconcept, waarbij de ontvangers een persoonlijke code krijgen waarmee ze kunnen kiezen tussen een aantal verschillende kerstpakketten.

Naast onze kerstpakketten gaan wij een stap verder om jouw bedrijf de ultieme kerstbeleving te bieden. Zo organiseren wij bijvoorbeeld sfeervolle kerstmarkten. Bij Company of Gifts is er voor elk bedrijf een passend kerstpakket en wij streven ernaar om jouw medewerkers de beste ervaring te bieden tijdens de feestdagen.

Contact met ons kerstpakketten bedrijf

Wij zijn dé leverancier van kerstpakketten die je zoekt. Met onze professionele aanpak en oog voor detail, laten we jouw bedrijf stralen tijdens de feestdagen! Neem gerust contact met ons op en plan een afspraak om te ontdekken hoe wij je bedrijf kunnen ondersteunen als kerstpakketten groothandel. Kerst is ons specialisme en we delen het graag met jou!

Contact

Contact Company of Gifts
Aan het laden...