De leukste kerstgeschenken

Zakelijke kerstgeschenken zijn een prachtige manier om je waardering uit te spreken naar je medewerkers. Bij Company of Gifts begrijpen we hoe belangrijk het is om met het juiste kerstgeschenk te laten zien dat je je team waardeert. Daarom helpen we je graag bij het selecteren van de perfecte kerstgeschenken die niet alleen uniek zijn, maar ook persoonlijk en betekenisvol. We zorgen ervoor dat je geschenken vindt die je medewerkers echt zullen waarderen, zodat ze zich gezien en gewaardeerd voelen tijdens de feestdagen.

Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken
kerstgeschenk showroom

Zakelijke kerstgeschenken personaliseren 

Voor jouw personeel wil je een origineel kerstgeschenk kiezen dat laat zien hoeveel je hun inzet waardeert. Als je jouw team echt wilt verrassen, maakt personalisatie alle verschil. Ze stralen niet alleen waardering uit, maar laten ook zien dat je de tijd hebt genomen om iets unieks te kiezen dat bij de ontvanger past. De flexibiliteit van maatwerk geschenken stelt je in staat om de perfecte match te vinden voor jouw medewerkers, waardoor ze zich echt gewaardeerd en speciaal voelen. Met de opties bij Company of Gifts krijg jij de regie in handen. Onze ervaren kerstgeschenken stylisten vertalen jouw wensen naar een maatwerk kerstgeschenk, perfect afgestemd op wat jouw medewerkers waarderen. Wil je het persoonlijke gevoel versterken? Kom dan langs in onze showroom. Hier kies je zelf de perfecte cadeaus voor jouw kerstgeschenken uit. Jij kent je team het beste en met deze mogelijkheden zorg je voor kerstcadeaus die echt indruk maken.

Bezoek onze showroom
duurzaam kerstgeschenk

Duurzaamheid voorop

Je wilt niet alleen een blijvende indruk maken met je geschenkpakketten, maar ook een positieve impact hebben. Daarom is duurzame en verantwoorde kerstgeschenken kiezen zo krachtig. In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, laat je met deze keuze zien dat jouw bedrijf haar verantwoordelijkheid neemt. Door te kiezen voor milieuvriendelijke en ethische opties toon je betrokkenheid bij belangrijke kwesties en geef je een geschenk dat niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Bekijk onze duurzame kerstpakketten

Waarom kiezen voor Company of Gifts?

Omdat wij het je gemakkelijk maken om de perfecte geschenken te vinden die jouw waardering laten zien. Of je nu kiest voor maatwerk, een keuzekado of een kerstgeschenk uit onze uitgebreide huiscollectie, bij Company of Gifts vind je precies wat je zoekt. En het beste deel? Wij werken met getalenteerde interdisciplinaire teams om jou te verrassen met dat unieke woow-effect. Met ons brede assortiment, flexibele opties en eenvoudige bestelproces maken we het je gemakkelijk om dit jaar indruk te maken met jouw zakelijke kerstgeschenken.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Alles wat je wil weten

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn zakelijke kerstgeschenken personaliseren?

Ja, bij Company of Gifts kun je jouw kerstgeschenken helemaal op maat laten maken. We bieden je de mogelijkheid om geschenken te kiezen die passen bij de behoeften en wensen van je medewerkers. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar het perfecte geschenk. Zo bepaal je zelf het thema en de verpakking. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om de verpakking met jouw bedrijfslogo te bedrukken. Je kunt ook langskomen in onze showroom om zelf met onze ervaren stylisten de geschenken uit te kiezen. Maak eenvoudig een afspraak en bezoek onze sfeervolle kerstgeschenken showroom in Eindhoven.

Biedt Company of Gifts ook duurzame kerstgeschenken aan?

Absoluut! Wij begrijpen het belang van duurzaamheid in de zakelijke wereld en bieden daarom een scala aan milieuvriendelijke en ethische geschenkopties aan. Zo draag jij jouw duurzame en verantwoorde bedrijfswaarden effectief uit met het kerstgeschenk.

Hoe kan ik mijn kerstgeschenken bestellen bij Company of Gifts?

Het bestellen van je zakelijke kerstgeschenken bij Company of Gifts is eenvoudig. Je kunt dit doen via onze website, waar je ons brede assortiment kunt bekijken en de gewenste geschenken kunt selecteren. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Wat is de levertijd van de kerstgeschenken?

Bij Company of Gifts maken we het je graag gemakkelijk. Daarom kun je zelf kiezen wanneer je jouw kerstgeschenken wilt laten bezorgen. Wij leveren op werkdagen tussen 08:00 en 18:00. En het wordt nog beter: we kunnen de geschenken bezorgen op de bedrijfslocatie of rechtstreeks bij je medewerkers thuis. Jij kiest het moment en de plek, wij zorgen voor de rest.

De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Een beknopt overzicht van enkele trouwe klanten
waar we in samenspraak super gave geschenken
hebben ontworpen en geleverd.

Staat jouw bedrijfslogo er binnenkort ook bij?

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Contact Company of Gifts
Aan het laden...