Personeelsgeschenken

De magie van personeelsgeschenken

In een wereld waar digitale interacties vaak de boventoon voeren, schuilt er een bijzondere kracht in het geven van een tastbare blijk van waardering. Een personeelsgeschenk is meer dan zomaar een cadeau; het is een reflectie van dankbaarheid, erkenning en respect voor de inzet van een medewerker. Bij Company of Gifts begrijpen we de impact van zo'n gebaar. Daarom bieden we niet zomaar personeelsgeschenken aan, maar helpen we je graag bij het vinden van het perfecte cadeau dat het verhaal en de waarden van jouw bedrijf vertelt.

B2B geschenken
Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken
Personeelsgeschenken

Duurzame personeelsgeschenken: impact maken

Een duurzaam personeelsgeschenk geven is een krachtig statement. Het toont niet alleen je waardering voor je team, maar ook voor onze planeet. In een tijd waarin verantwoordelijkheid en bewustzijn centraal staan, maak jij als klant het verschil door te kiezen voor personeelsgeschenken die écht impact hebben. En terwijl je een glimlach tovert op het gezicht van de ontvanger, draag je tegelijkertijd bij aan een duurzamere toekomst. Een win-win situatie!

Duurzame kerstpakketten

Persoonlijke touch

Elk bedrijf is uniek, net als de mensen die er werken. En wanneer het aankomt op waardering tonen, is het die persoonlijke touch dat écht het verschil maakt. Of het nu gaat om een specifiek thema, een bijzondere boodschap of een unieke verpakking; het draait allemaal om het creëren van een moment van verbinding en herkenning. Jij kent je team het beste en met een personeelsgeschenk dat de essentie van jouw bedrijf en team toont, laat je zien hoeveel je hun inzet en toewijding waardeert.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
personeelsgeschenken voor bedrijven

Maak het speciaal met maatwerk

Standaard cadeaus kunnen mooi en attent zijn, maar niets zegt 'ik waardeer je' zoals gepersonaliseerde personeelsgeschenken op maat. Wanneer je de moeite neemt om een personeelsgeschenk op maat te maken, vertelt dat een verhaal. Het laat zien dat je hebt nagedacht over wat je medewerkers waardevol en bijzonder maakt. Van een specifiek ontwerp tot een handgeschreven boodschap; met maatwerk creëer je een unieke ervaring die jouw team niet snel zal vergeten. Het is jouw kans om te laten zien dat je de uniekheid van elk teamlid erkent en viert.

Maatwerk

Feestdagen vol waardering

De feestdagen zijn dé momenten om stil te staan bij het harde werk en de inzet van je team. Met zorgvuldig geselecteerde personeelsgeschenken geef je niet alleen een fysiek cadeau, maar ook een boodschap van dankbaarheid. Het is jouw manier om 'dank je wel' te zeggen voor een jaar vol toewijding en inspanning. En met de feestelijke touch en persoonlijke aandacht die bij elk geschenk van Company of Gifts hoort, zorg je voor een geslaagde feestdag. Of je je personeel nu wilt bedanken met een kerstpakket of een ander geefmoment kiest, bij onze personeelsgeschenken staat persoonlijke aandacht altijd voorop.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
showroom

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Laat onze ervaren experts je ontzorgen, zodat jij volop kunt genieten van de festiviteiten.

Contact

Alles wat je wil weten

Veelgestelde vragen

Wat geef je je personeel?

Bij het perfecte personeelsgeschenk kiezen, draait het allemaal om waardering en erkenning. Ontdek ons brede assortiment aan unieke, duurzame en persoonlijke personeelsgeschenken. Van duurzame verrassingen tot maatwerkopties, er is voor elk wat wils.

Kan ik de personeelsgeschenken zelf samenstellen?

Jazeker! Maak gebruik van onze maatwerk mogelijkheden om een personeelsgeschenk te laten ontwerpen dat perfect past bij jouw personeel. Of kom langs in onze ruime showroom om zelf het cadeaupakket samen te stellen. 

Wanneer worden de personeelsgeschenken geleverd?

Jij kent je planning het beste! Daarom mag je bij Company of Gifts zelf het gewenste levermoment kiezen. Wij zorgen ervoor dat je geschenken op het gekozen moment klaarstaan.

Kan ik achteraf betalen?

Zeker! Om het jou gemakkelijk te maken, bieden we de optie aan om achteraf te betalen. Zo weet je zeker dat alles naar wens is voordat je overgaat tot de betaling. 

De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Contact Company of Gifts
Aan het laden...