Klantcase Renewi

"Wij werken al langere tijd met plezier samen met Company of Gifts. Naast onze kerstpakketten regelen zij ook cadeaus op andere geefmomenten, zoals bijvoorbeeld Sinterklaas, Pasen of bij onze leadership-conferenties. Wij weten dat we altijd op Company of Gifts kunnen rekenen - zelfs als we een last-minute actie hebben. Ze kennen onze wensen, denken erg goed mee en zijn ontzettend flexibel; ze weten de klus iedere keer te klaren."

Over Renewi

Renewi heeft zich volledig gericht op het creëren van waarde uit afval in plaats van het simpelweg te verbranden of te storten. Dit wordt ook wel "waste-to-product" genoemd. Van de 14 miljoen ton afval die Renewi jaarlijks verwerkt, wordt 91% gerecycled of gebruikt voor energie herwinning. Wij van Company of Gifts zijn één van de klanten van Renewi. Ook afgelopen jaar heeft Renewi weer besloten bij ons aan te kloppen voor hun unieke eindejaarsgeschenken voor medewerkers.

De opdracht

Afgelopen jaar heeft Company of Gifts meer dan 8.000 kerstpakketten afgeleverd bij verschillende Renewi vestigingen verspreid over Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Dit is altijd een enorme uitdaging vanwege de tientallen afleveradressen die Renewi heeft - alleen al in Nederland zijn er zo'n 69 vestigingen. Er wordt ook rekening gehouden met de verschillende ontvangers, waaronder vaste kantoormedewerkers, chauffeurs en uitzendkrachten. Het is van groot belang dat alle pakketten op de juiste plaats en tijd worden afgeleverd. Tamara: ‘’Toch lukt dit iedere keer weer; de juiste aantallen pakketten op de juiste plek, op de juiste tijd.’’

Klantervaringen Renewi

Tamara:

De kerstpakketten worden altijd goed ontvangen. We zorgen voor een mooie balans tussen een lekker gevuld en gezond voedselpakket, met een leuk verantwoord bewaar item - zoals een recyclebak voor thuis of saladebakken (passend bij ons 'Fit naar de finish'-project). De inhoud van de pakketten stemmen we samen af op ons bedrijf en op de actualiteit."

"Andere partijen werken vaak met meerdere vervoerders. Als er bijvoorbeeld een kerstpakket kwijtraakt, is het raden waar het gebleven is. Ons aanspreekpunt bij Company of Gifts werkt met één vervoerder, zij zijn continu met elkaar in contact. Zo weten wij precies wat de status van de levering is. En als er dan toch iets onverwachts gebeurt, dan heeft Company of Gifts het al opgelost voordat we het doorhebben. Al moet onze contactpersoon zelf naar België rijden om een extra kerstpakket af te leveren!"

Alex:

"Zo gaan we vanuit Renewi voor zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Company of Gifts gaat hier mooi in mee en levert de items dus niet in losse zakjes en met onnodige papiersnippers. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van Company of Gifts - een aanrader voor ieder!"

‘’We hebben veel vertrouwen in Company of Gifts en dat zorgt voor een gerust gevoel. Dat heeft met name te maken met de korte lijntjes die wij met Company of Gifts hebben."

Contact Company of Gifts
Aan het laden...