Maatwerk voor een persoonlijk tintje

Bij Company of Gifts geloven we in het belang van personalisatie. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw brievenbuspakketten op maat te maken. Voeg een handgeschreven kaartje toe met een oprechte boodschap of laat het pakket bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Op deze manier geef je jouw personeel een persoonlijk tintje aan het geschenk en laat je zien dat je hun unieke bijdrage waardeert. De maatwerkopties bij onze brievenbuspakketten zorgen voor een extra vleugje exclusiviteit.

Een moment van waardering

Met brievenbuspakketten van Company of Gifts creëer je een moment van waardering en erkenning voor jouw personeel. Deze attenties zijn perfect om te laten zien dat je hun harde werk opmerkt en waardeert, zelfs als je niet fysiek samen kunt zijn. Het ontvangen van een brievenbuspakket is een tastbaar bewijs van jouw waardering en zal een glimlach op het gezicht van jouw werknemers toveren. Laat hen weten dat hun inzet wordt gezien en gewaardeerd met een verrassend en zorgvuldig samengesteld brievenbuspakket van Company of Gifts.

Het gemak van brievenbuspakketten

Een van de voordelen van brievenbuspakketten is het gemak waarmee ze kunnen worden verzonden en ontvangen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het regelen van een afhaalpunt of de ontvanger die niet thuis is om het pakket in ontvangst te nemen. Het pakket wordt gewoon in de brievenbus afgeleverd, wat betekent dat jouw werknemers het op hun gemak kunnen openen op het moment dat het hen uitkomt. Dit zorgt voor een stressvrije en handige ervaring, zowel voor jou als werkgever als voor de ontvanger.

Variatie en keuze van brievenbuspakketten

Bij Company of Gifts begrijpen we dat geen twee werknemers hetzelfde zijn, daarom bieden we een breed scala aan keuzes in onze brievenbuspakketten. Of jouw werknemers nu van zoetigheden houden, graag ontspannen met een kopje thee, of genieten van ambachtelijke snacks, er is voor elk wat wils. Onze brievenbuspakketten kunnen worden aangepast aan verschillende smaken, voorkeuren en dieetwensen. Van luxe chocolade en heerlijke wijnen tot gezonde snacks en aromatische koffie, we hebben voor ieder wat wils. Hierdoor kun je jouw werknemers een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring bieden die hun individuele voorkeuren weerspiegelt.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Een beknopt overzicht van enkele trouwe klanten
waar we in samenspraak super gave geschenken
hebben ontworpen en geleverd.

Staat jouw bedrijfslogo er binnenkort ook bij?

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...