Wat is de dag van de mantelzorg?

De dag van de mantelzorg, gevierd op 10 november in Nederland en op 23 juni in België, is een speciale gelegenheid om waardering en dankbaarheid te tonen voor de onvermoeibare inspanningen van mantelzorgers. Deze bijzondere mensen die zorg dragen voor een geliefd familielid, vriend of buur, verdienen het om in het zonnetje gezet te worden voor hun toewijding en liefde. Bij Company of Gifts begrijpen we hoe belangrijk het is om deze helden van alledag te erkennen en te waarderen. Daarom hebben we een prachtige selectie van geschenken samengesteld die perfect zijn als dag van de mantelzorg cadeau. Laat de mantelzorgers in jouw leven weten hoezeer je hun inspanningen waardeert en verras ze met een attent cadeau voor de dag van de mantelzorg 2023.

Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Dag van de mantelzorg cadeau: onvergetelijke geschenkideeën

Jij weet als geen ander hoe waardevol de inzet van een mantelzorger is. Een gepersonaliseerd dag van de mantelzorg cadeau is een prachtige manier om jouw dankbaarheid te tonen. Kies voor een op maat gemaakt cadeaupakket vol met ontspannende en verwenproducten, zoals luxe chocolade, geurkaarsen of verzorgingsproducten. Als je op zoek bent naar iets speciaals, kun je ook gaan voor een exclusief dag van de zorg cadeaupakket op maat, waarbij je zelf de inhoud bepaalt. Met jouw persoonlijke touch maak je dit dag van de mantelzorg cadeau tot een unieke verrassing die laat zien hoezeer jij de mantelzorger waardeert. Met jouw aandacht voor detail toon je niet alleen waardering, maar creëer je ook een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag.

Kerstpakket om mantelzorgers te bedanken

Een passend kerstpakket voor de dag van de mantelzorg cadeau moet zorgvuldig worden samengesteld met de behoeften en interesses van mantelzorgers in gedachten. Het kan een combinatie zijn van praktische en ontspannende items om hen te ondersteunen in hun dagelijkse zorgtaken. Het pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit verzorgingsproducten om hen te verwennen na een lange dag van zorgen voor anderen. Daarnaast kunnen er ontspannende geurkaarsen, een zachte deken en een rustgevende muziek-cd in het pakket zitten om hen te helpen ontspannen en tot rust te komen.

Een kerstpakket voor mantelzorgers op de dag van de mantelzorg cadeau kan ook items bevatten die hen helpen hun eigen welzijn te bevorderen. Dit kan variëren van een abonnement op een tijdschrift dat ze graag lezen tot een tegoedbon voor een massage of een wellnessdag. Het is belangrijk om te benadrukken dat zelfzorg essentieel is voor mantelzorgers en het kerstpakket kan hen aanmoedigen om tijd voor zichzelf te nemen en te genieten van activiteiten die hen gelukkig maken. Door deze cadeaus toe te voegen, laten we hen zien dat ze er ook mogen zijn en dat hun welzijn net zo belangrijk is.

Waardering tonen op de dag van de mantelzorg

Een geschenk kan zoveel meer zijn dan een fysiek object. Het kan een blijk van waardering zijn, een knuffel in de vorm van een cadeau, een moment van erkenning. Als je een mantelzorger een dag van de mantelzorg cadeau geeft, schenk je ze niet alleen een tastbare verrassing, maar ook een moment van warmte en erkenning. Een mooi cadeau kan hun dag oplichten, hen laten voelen dat hun inspanningen gezien en gewaardeerd worden en hen een welverdiend moment van ontspanning en geluk brengen. Je toont aan dat je hun harde werk en toewijding opmerkt en waardeert. Met jouw attentie versterk je de band en creëer je samen waardevolle herinneringen. Op deze manier wordt jouw geschenk veel meer dan een object; het wordt een moment van oprechte dankbaarheid en waardering.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
dag van de mantelzorg

Waarom kiezen voor Company of Gifts?

Wanneer je op zoek bent naar het perfecte dag van de mantelzorg cadeau voor 2023, wil je iets dat uniek, persoonlijk en attent is. Bij Company of Gifts hebben we een prachtige collectie geschenken die speciaal zijn samengesteld om mantelzorgers te verwennen en te laten zien hoeveel ze worden gewaardeerd. We begrijpen dat elke mantelzorger uniek is en daarom bieden we de mogelijkheid om je eigen geschenkpakket samen te stellen, zodat je iets kunt kiezen dat perfect bij de persoonlijke smaak en behoeften van de ontvanger past. We zijn er trots op duurzame en kwalitatieve producten aan te bieden die met zorg zijn geselecteerd. Jouw keuze voor Company of Gifts is een keuze voor kwaliteit, aandacht en waardering, waarmee je een blijvende indruk maakt op de dag van de mantelzorg 2023.

Bekijk onze huiscollectie
Op alles een antwoord

Veelgestelde vragen

Kan ik een gepersonaliseerd cadeau bestellen voor de dag van de mantelzorg bij Company of Gifts?

Ja, bij Company of Gifts kun je een persoonlijk cadeau samenstellen voor de dag van de mantelzorg. Wij bieden een breed scala aan geschenken die je kunt combineren tot een uniek cadeau. Zo kun je de mantelzorgers in jouw organisatie op een bijzondere manier bedanken.

Zijn er duurzame dag van de mantelzorg cadeaus beschikbaar?

Absoluut! Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en hebben daarom een selectie aan milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde geschenken in ons assortiment opgenomen. Zo kun je niet alleen de mantelzorgers in jouw organisatie bedanken, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Biedt Company of Gifts een keuzeconcept aan voor de dag van de mantelzorg cadeaus?

Ja, we bieden een uniek keuzeconcept aan. De ontvangers krijgen een unieke inlogcode waarmee ze toegang krijgen tot een op maat gemaakte webshop, sfeervol ingericht in jullie bedrijfssfeer. Hier kunnen zij op basis van een puntensysteem zelf de gewenste cadeaus uitkiezen en thuis laten bezorgen. Dit geeft de mantelzorgers de vrijheid om zelf iets te kiezen dat ze echt waarderen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de cadeaus op tijd worden geleverd voor de dag van de mantelzorg?

Bij Company of Gifts kun je zelf aangeven wanneer je jouw geschenken wilt laten bezorgen. Wij leveren op werkdagen tussen 08:00 en 18:00. Of je nu wilt dat de geschenken worden bezorgd op de bedrijfslocatie of direct bij de ontvangers thuis, je kunt erop vertrouwen dat jouw cadeaus op tijd worden geleverd.

De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Een beknopt overzicht van enkele trouwe klanten
waar we in samenspraak super gave geschenken
hebben ontworpen en geleverd.

Staat jouw bedrijfslogo er binnenkort ook bij?

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...