Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken
Maak je personeel blij Tijd voor een bedankje
Waarderen en belonen telt Kies het geefmoment

Er zijn tal van geefmomenten per jaar om jouw waardering te laten zien aan je medewerkers en relaties. Van kerst tot verjaardagen en alles daartussenin! Wij zijn er om jou te helpen het juiste geschenk te vinden voor elk geefmoment en denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Paaspakketten
Paaspakketten
Sinterklaaspakketten
Sinterklaaspakketten
Dag van de leraar
Dag van de leraar
Dag van de zorg
Dag van de zorg
Online kerstmarkt
Online kerstmarkt
Dag van de schoonmaker
Dag van de schoonmaker

Toon je waardering

Er zijn meerdere geefmomenten per jaar die zich uitstekend lenen om jouw waardering te uiten naar je medewerkers of relaties. Dit kan al met een klein, maar attent cadeautje dat door de brievenbus past en voorzien is van een persoonlijk kaartje of boodschap. Het gebaar kan een grote impact hebben en wederzijdse waardering versterken.

Naast onze vaste geefmomenten zoals Pasen, Dag van de Zorg, Dag van de Leerkracht of onze zomerpakketten, hebben wij nog véél meer ideeën om jouw medewerkers of relaties te verrassen en te bedanken! Denk hierbij aan het vieren van successen, bijzondere mijlpalen, verjaardagen, jubileumgeschenken, bedrijfsgeschenken en andere speciale momenten. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en helpen je bij het vinden van het perfecte geschenk met een persoonlijke touch.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Wat 30 jaar ervaring met zich meebrengt

Company of Gifts in cijfers

0 Medewerkers blij gemaakt
0 Bedrijven verwelkomd in onze showroom
0 Kerstmarktbezoekers gehad
0 Vierkante meters showroom

Ontdek alle mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze concepten, neem gerust contact met ons op en laat je verrassen! Met behulp van Company of Gifts maak je van ieder geefmoment een bijzondere én gewaardeerde beleving.

Neem contact met ons op

Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...