• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

STEL UW EIGEN PAKKET SAMEN IN ONZE SHOWROOM

Kerstpakketten op maat

Kijk rond en verwonder!

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Eindhoven. Wij durven best te stellen dat wij één van de mooiste showrooms van Nederland hebben! Maak een afspraak en oordeel zelf!


Van huisselectie naar custom-made!

Bij ons heb je de keuze: ga je voor onze uitgebreide huisselectie kerstpakketten in de kerstpakkettenshop? Dan teken je voor kwaliteit en gemak! Of kies je liever zelf uit de ruim 10.000 artikelen en stel je samen met ons een exclusief pakket samen? Dit is mogelijk vanaf een orderwaarde van € 5.000,- excl. B.T.W. En wist je dat je ook de kerstdoos door ons kunt laten ontwerpen? Wij zorgen voor een optimale herkenbaarheid. Dat geeft een kerstpakket nét dat extraatje.


Het nieuwe Kerst voor Kids concept!

Voor ons is het belangrijk dat iedereen een fijne kerst heeft. Daarom steunen wij elk jaar het goede doel. Wil je ook je steentje bijdragen? Kies dan voor het Kerst voor Kids concept. In samenwerking met stichting Het Vergeten Kind hebben wij dit jaar de Happy Mints ontwikkeld. Voeg deze heerlijke pepermuntkussentjes toe aan je zelf samengestelde pakket of kies voor een huisselectiepakket waarin deze Happy Mints verpakt zijn.


Dé personal touch!

Ben je op zoek naar een echt persoonlijk kerstgeschenk? Kies dan voor een kunstzinnig geschenk! Op deze manier laat je je medewerkers je waardering zien met een blijvend en stijlvol geschenk, dat ook nog eens speciaal voor hun ontworpen is! Je boodschap blijft zo continu onder de aandacht.

 

Meer informatie? T 088 0225 225