• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

STEL UW EIGEN PAKKET SAMEN IN ONZE SHOWROOM

Kerstpakketten op maat

Van huisselectie naar custom-made!

Bij ons heb je de keuze: ga je voor onze uitgebreide huisselectie kerstpakketten in de kerstpakkettenshop? Dan teken je voor kwaliteit en gemak! Of kies je liever zelf uit de ruim 10.000 artikelen en stel je samen met ons een exclusief pakket samen? Dit is mogelijk vanaf een orderwaarde van € 5.000,- excl. B.T.W. En wist je dat je ook de kerstdoos door ons kunt laten ontwerpen of een gepersonaliseerd artikel kunt toevoegen aan je pakket? Wij zorgen voor een optimale herkenbaarheid. Dat geeft een kerstpakket nét dat extraatje.

Onze styliste zorgt ieder jaar weer dat onze showroom gehuld wordt in een mooie en warme kerstsfeer. Elk jaar hebben we verschillende sfeerthema’s waarin de brede collectie van 8000 artikelen gepresenteerd worden. Laat je verrassen in onze showroom vol inspiratie voor de mooiste kerstgeschenken

Kijk rond en verwonder!

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Eindhoven. Wij durven best te stellen dat wij één van de mooiste showrooms van Nederland hebben! Maak een afspraak en oordeel zelf!