• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

STEL UW EIGEN PAKKET SAMEN IN ONZE SHOWROOM

Kerstpakketten op maat

Kijk rond en verwonder!

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Eindhoven. Wij durven best te stellen dat wij één van de mooiste showrooms van Nederland hebben! Maak een afspraak en oordeel zelf!


Van huisselectie naar custom-made!

Bij ons heb je de keuze: ga je voor onze uitgebreide huisselectie kerstpakketten in de kerstpakkettenshop? Dan teken je voor kwaliteit en gemak! Of kies je liever zelf uit de ruim 10.000 artikelen en stel je samen met ons een exclusief pakket samen? Dit is mogelijk vanaf een orderwaarde van € 5.000,- excl. B.T.W. En wist je dat je ook de kerstdoos door ons kunt laten ontwerpen of een gepersonaliseerd artikel kunt toevoegen aan je pakket? Wij zorgen voor een optimale herkenbaarheid. Dat geeft een kerstpakket nét dat extraatje.


Het Kerst voor Kids concept!

Voor ons is het belangrijk dat iedereen een fijne kerst heeft. Daarom steunen wij elk jaar het goede doel. Wil je ook je steentje bijdragen? Kies dan voor het Kerst voor Kids concept. In samenwerking met stichting Het Vergeten Kind hebben wij dit jaar Little Stars koekjes ontwikkeld. Voeg deze heerlijke koekjes toe aan je zelf samengestelde pakket of kies voor een huisselectiepakket waarin deze koekjes verpakt zijn. Voor elk verkocht pakje koekjes wordt er € 1,- gereserveerd voor dit goede doel.

Meer informatie? T 088 0225 225