Filters
Categorieën
Eenvoudig bestellen en uit voorraad geleverd...
Sorteren op:
Filters

We hebben helaas nog geen producten die bij deze categorie horen. Probeer het later opnieuw.

Ontdek onze huisselectie

Bij Company of Gifts stellen we hoge eisen aan de samenstelling van onze huisselectie kerstpakketten. Elk product in onze selectie is handgekozen om zeker te stellen dat je een duurzaam, persoonlijk en bovenal verrassend kerstpakket kunt aanbieden aan je team.

In onze kerstpakketten collectie voor 2024 vind je een scala aan producten die stuk voor stuk een verhaal vertellen; van vertrouwde favorieten tot aan vernieuwende verrassingen die inspireren. Het resultaat is een uitgebalanceerde selectie waarin voor elk wat wils te vinden is, zonder in te leveren op kwaliteit en stijl.

Met een kerstpakket uit onze huisselectie kies je voor een tastbare blijk van waardering naar je team toe. Maak dit jaar een oprecht gebaar door een kerstpakket te bestellen dat met zorg en aandacht is samengesteld.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring

Kerstpakketten online bestellen

Bij Company of Gifts streven we ernaar het bestelproces van je kerstpakketten zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk te maken. Vanaf het moment dat je jouw keuze maakt tot aan de levering, wij staan voor je klaar om het proces vlekkeloos te laten verlopen.

Je hebt bij ons de vrijheid om zelf de leveringsdatum te kiezen, zodat je altijd goed voorbereid de feestdagen ingaat. Onze klantenservice is er om je bij elke stap te ondersteunen, antwoord te geven op je vragen en eventuele zorgen weg te nemen.

Met de service van Company of Gifts kies je niet alleen voor prachtige kerstpakketten, maar ook voor een zorgeloos proces waarbij jouw wensen centraal staan. Zo maken we samen de feestdagen een stukje mooier en persoonlijker.

Wat maakt onze kerstpakketten uniek?

Bij Company of Gifts ligt de focus op het creëren van kerstpakketten die echt onderscheidend zijn. Je vindt in onze kerstpakketten een harmonieuze mix van gastronomische verrassingen en duurzame non-food producten, die stuk voor stuk met zorg zijn uitgekozen.

Of het nu gaat om een fijnproever die uitkijkt naar de feestdagen om zich te laten verwennen met culinaire hoogstandjes, of iemand die waarde hecht aan duurzaamheid; onze kerstpakketten hebben voor ieder wat wils. Het is een presentje dat zowel de maag als het hart verwent.

Door te kiezen voor een kerstpakket van Company of Gifts kies je voor kwaliteit en originaliteit, voor een geschenk dat indruk maakt en herinneringen creëert die verder gaan dan het uitpakmoment.

Maatwerk oplossingen voor een persoonlijk gebaar

Bij Company of Gifts krijg je de unieke kans om jouw visie tot leven te brengen. Wij nodigen je uit om samen met onze ervaren stylisten in de inspirerende omgeving van onze showroom je ideale kerstpakket samen te stellen.

Maatwerk betekent bij ons dat jouw wensen en ideeën centraal staan. Of het nu gaat om het thema, de producten of de verpakking, alles wordt afgestemd op jouw voorkeuren. Het resultaat? Een kerstpakket dat echt persoonlijk is en perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.

Kom langs en ervaar hoe jouw ideeën stap voor stap werkelijkheid worden en hoe je samen met ons een kerstgeschenk creëert dat met recht uniek te noemen is. Samen maken we van het geefmoment iets bijzonders.

Kerstpakketten bestellen bij Company of Gifts

Met kerstpakketten bestellen bij Company of Gifts zet je een stap richting een kerst die nog lang zal heugen. Het is onze missie om niet alleen een kerstpakket, maar ook een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij ieder detail klopt en jouw waardering voor je medewerkers echt tot uitdrukking komt.

Dit kerstseizoen gaan we samen voor het creëren van feestelijke herinneringen. Dankzij onze zorgvuldig samengestelde selectie van producten die een hoogstaande kwaliteit uitstralen en een verrassende touch geven aan het traditionele kerstpakket, bezorg je jouw team niet alleen een geschenk, maar een moment van vreugde en waardering.

Vertrouw op Company of Gifts voor het ultieme kerstgevoel, waarbij aandacht, kwaliteit en persoonlijke touch vooropstaan. Laten we samenwerken aan een kerst waarover nog lang zal worden nagepraat.

Duurzaamheid bij Company of Gifts

Bij Company of Gifts streven we naar een betere toekomst door het integreren van duurzaamheid in elk aspect van onze service, van de producten tot de verpakking en levering. Als je kiest voor onze service, kies je voor een aanbieder die bewust omgaat met milieu- en sociale aspecten.

We selecteren onze producten met zorg, met een nadruk op duurzame en verantwoorde opties. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor producten die niet alleen van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook geproduceerd zijn met respect voor mens en milieu.

Onze verpakkingen zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen en zijn volledig recyclebaar, om zo de ecologische voetafdruk van jouw geschenken te minimaliseren. Ook in onze levering zetten we stappen naar een groenere aanpak, door efficiënte routeplanning en het reduceren van CO2-uitstoot.

Kies voor een duurzaam kerstpakket van Company of Gifts, en draag bij aan een duurzamere wereld, zonder in te leveren op kwaliteit en uitstraling. Samen werken we aan een groener, mooier en verantwoorder kerstfeest.

Op alles een antwoord

Veelgestelde vragen

Waar kan ik kerstpakketten bestellen?

Je kunt je kerstpakketten gemakkelijk en snel online bestellen bij Company of Gifts. Laat je inspireren door onze uitgebreide selectie van zorgvuldig samengestelde kerstpakketten en maak je keuze. Heb je speciale wensen of ga je voor maatwerk? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is er een minimale afname voor de kerstpakketten?

Ja, we hanteren een minimale afname van 5 stuks voor onze kerstpakketten. Voor grotere bestellingen en maatwerkoplossingen zijn de mogelijkheden uiteraard bespreekbaar.

Kunnen de kerstpakketten worden geleverd op meerdere adressen?

Jazeker, we bieden de service om de kerstpakketten op verschillende locaties te bezorgen binnen Nederland en België, zowel bedrijfsadressen als huisadressen. Zo zorgen we ervoor dat al jouw medewerkers een prachtig kerstpakket ontvangen, waar zij zich ook bevinden.

Kan ik zelf de inhoud van mijn kerstpakketten bepalen?

Ja, bij Company of Gifts bieden we zowel standaard kerstpakketten als de mogelijkheid voor maatwerk, waarbij je zelf de inhoud kunt bepalen op basis van jouw wensen en het budget.

Is het mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het kerstpakket?

Absoluut, we vinden het belangrijk dat je een persoonlijke touch kunt toevoegen aan jouw geschenk. Je kunt daarom een persoonlijke boodschap toevoegen aan ieder kerstpakket.

Bieden jullie ook duurzame kerstpakketten aan?

Ja, duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons. We bieden een ruime keuze aan duurzame producten en verpakkingen om een ecologisch verantwoord kerstpakket samen te stellen.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn bestelling?

We streven naar volledige tevredenheid bij al onze klanten. Daarom ontvang je met elk kerstpakket een garantie-/servicekaart. Bij schade of breuk kan de ontvanger contact met ons opnemen. Ben je om een andere reden niet tevreden met je bestelling? Ook dan horen we graag van je, zodat we tot een oplossing kunnen komen waar je 100% blij mee bent!

Contact Company of Gifts
Aan het laden...