Showroom

Waarom zelf een kerstpakket maken?

Een zelfgemaakt kerstpakket is meer dan zomaar een geschenk; het is een reflectie van de tijd, zorg en persoonlijke aandacht die je investeert in jouw team. Door zelf een kerstpakket samen te stellen, bied je je medewerkers niet alleen een tastbaar cadeau, maar ook een unieke ervaring die hen het gevoel geeft echt gezien en gewaardeerd te worden. Het is jouw kans om de kernwaarden van je bedrijf en de persoonlijke band die je met je team hebt te benadrukken. Het is de persoonlijke touch die telt, en die maakt dat jouw kerstgeschenk dit jaar het stralende middelpunt zal zijn.

Kerstpakketten Bekijk video
Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken
Kerstpakket maken thema

Zelf het kerstpakket maken: kies je thema

Ga jij dit jaar zelf het kerstpakket maken? Bij het zelf kerstpakket maken is het kiezen van het juiste thema cruciaal. Dit thema vormt het hart van jouw geschenk en geeft richting aan de verdere invulling. Vraag jezelf af: wat maakt jouw bedrijf uniek? Welk gevoel wil je overbrengen? Misschien denk je aan thema's als duurzaamheid, teamspirit of innovatie. Zorg dat het thema aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf en bij wat je team typeert. Op deze manier wordt het zelf kerstpakket maken een avontuur op zich, waarbij elk onderdeel de essentie van jouw waardering en bedrijfscultuur weerspiegelt.

duurzaam kerstpakket

De inhoud: unieke en duurzame keuzes

Bij het vullen van je zelfgemaakte kerstpakket wil je natuurlijk dat elk item betekenis heeft. Overweeg cadeaus die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook een duurzame voetafdruk achterlaten. Zo laat je zien dat je zowel om je medewerkers als om de wereld geeft. Ga voor producten die lang meegaan en die je team in hun dagelijks leven zullen koesteren. Van handgemaakte lekkernijen tot eco-vriendelijke gadgets; de mogelijkheden zijn eindeloos. Door bewuste keuzes te maken, kun je zelf een kerstpakket maken dat nog jaren in gedachten blijft en de planeet respecteert.

Een passende en feestelijke verpakking

Het verhaal achter je zelfgemaakte kerstpakket is bijzonder en dat verdient een presentatie die even uniek is. Stel je eens voor: stijlvol verpakte geschenken die de essentie van jouw bedrijf en jouw waardering uitstralen. Als je kiest voor zelf het kerstpakket maken, kun je uiteraard ook zelf de verpakking bepalen. Kies voor duurzame verpakkingsmaterialen, zoals gerecycled papier of stof, om niet alleen een elegante maar ook een verantwoorde touch toe te voegen. Een mooi lint, een handgeschreven kaartje of een natuurlijk detail zoals een dennenappel of gedroogde sinaasappelschijf kan die extra glans geven. Zo maak je van je kerstpakket een cadeau dat van buiten net zo stralend is als van binnen. 

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
kerstpakketten showroom

Zelf het kerstpakket maken met Company of Gifts

Bij het zelf kerstpakket maken voel je de essentie van het geven; een zorgvuldig gekozen geschenk dat spreekt van waardering en verbinding. Bij Company of Gifts willen we deze ervaring verrijken. Daarom nodigen wij je graag uit in onze sfeervolle kerstpakketten showroom. Samen met onze ervaren stylisten kun je dan zelf het kerstpakket maken met de cadeaus die precies passen bij jouw collega’s. Voor degenen die echt een specifieke visie hebben, bieden we ook maatwerk aan. Vertel ons je wensen en wij vertalen deze naar een kerstpakket dat jouw boodschap op de mooiste manier overbrengt. Jouw inzet, ons vakmanschap; samen creëren we magische momenten.

Bezoek onze showroom Bekijk video
Op alles een antwoord

Veelgestelde vragen

Kan ik langskomen in de showroom?

Ja, dat kan! Maak een afspraak om zelf je kerstpakket te maken met onze ervaren kerstpakket stylisten. Vul simpelweg het formulier in en onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Hoeveel tijd moet ik uittrekken voor een bezoek aan de showroom?

We adviseren je om minstens een uur uit te trekken voor een bezoek. Dit geeft je voldoende tijd om inspiratie op te doen, met onze stylisten te overleggen en een prachtig kerstpakket te maken.

Is het mogelijk om duurzame of eco-vriendelijke producten in mijn kerstpakket op te nemen?

Absoluut! We hebben een breed assortiment aan duurzame en eco-vriendelijke producten. Ons team kan je hierin adviseren om een milieuvriendelijk kerstpakket te maken.

Hoe werkt het maatwerk proces bij Company of Gifts?

Bij maatwerk luisteren we eerst naar je wensen en ideeën. Vervolgens zetten onze experts dit om in een concept. Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag om jouw unieke kerstpakket te realiseren. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen om een pakket te creëren dat perfect aansluit bij jouw visie.

Bieden jullie ook thema-kerstpakketten aan?

Ja, wij hebben diverse thema-kerstpakketten in ons assortiment. Van culinair tot ontspanning en duurzaamheid. Als je een specifiek thema in gedachten hebt, kunnen we dat ook op maat voor je samenstellen.

Wat 30 jaar ervaring met zich meebrengt

Company of Gifts in cijfers

0 Medewerkers blij gemaakt
0 Bedrijven verwelkomd in onze showroom
0 Kerstmarktbezoekers gehad
0 Vierkante meters showroom
De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Een beknopt overzicht van enkele trouwe klanten
waar we in samenspraak super gave geschenken
hebben ontworpen en geleverd.

Staat jouw bedrijfslogo er binnenkort ook bij?

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Contact Company of Gifts
Aan het laden...