De kracht van zelf het kerstpakket samenstellen

Het perfecte kerstgeschenk weerspiegelt de waardering en zorg die je voor je team hebt. Als je zelf het kerstpakket samenstelt, krijg je de vrijheid om elk detail te kiezen, van thema's en producten tot verpakkingen en leverdata. Het is de kunst van maatwerk die zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring. Jouw medewerkers verdienen immers een geschenk dat even uniek is als zijzelf. Door te kiezen voor zelf het kerstpakket samenstellen, garandeer je een kerstgeschenk dat precies past bij jouw bedrijfscultuur en de waarden die je wilt uitdragen. Geef dit jaar een persoonlijke touch met een op zelf samengesteld kerstpakket.

Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken
Showroom

Bezoek onze sfeervolle showroom

Wanneer je het allerbeste voor jouw personeel wilt, is het zien en voelen van producten een essentiële stap in het proces van zelf een kerstpakket samenstellen. Onze grote en sfeervolle showroom biedt een ruim assortiment, van heerlijke food items tot bijzondere non-food geschenken. Laat je verleiden door de wijnen in onze wijncorner, vind inspiratie in de diverse themahoeken en zie hoe jouw samengestelde kerstpakketten tot leven komen in onze fotostudio's. Wil jij het kerstpakket dit jaar écht speciaal maken? Dan nodigen wij je graag uit om zelf de sfeer te proeven in onze unieke showroom.

Bezoek onze showroom

Het perfecte kerstpakket samenstellen met onze ervaren stylisten

Wanneer je voor jouw team het ideale kerstgeschenk wilt kiezen, sta je er niet alleen voor. Onze ervaren kerstpakket stylisten staan klaar om je bij elke stap te adviseren en te inspireren. Samen verkennen we het brede scala aan mogelijkheden, zodat elk pakket een onvergetelijke indruk maakt. Want een op maat gemaakt kerstpakket weerspiegelt niet alleen jouw waardering, maar ook de individualiteit van elke medewerker. Dankzij de expertise en het oog voor detail van onze stylisten is het eenvoudig om een kerstpakket zelf samen te stellen dat niets minder dan perfectie uitstraalt.

Zelf kerstpakket samenstellen

Persoonlijke aandacht & service op maat

Jouw kerstpakket weerspiegelt je waardering voor je team. En wat is er mooier dan deze waardering vorm te geven in een omgeving die inspiratie en creativiteit ademt? Plan een afspraak bij Company of Gifts en geniet van het proces van het samenstellen, begeleid door onze ervaren stylisten. Of geef je wensen en visie aan ons door voor een kerstpakket op maat. Wij vertalen jouw wensen naar een gepersonaliseerd kerstpakket waar je versteld van zal staan. Hoe jij het kerstpakket nu wil samenstellen, bij Company of Gifts kun je rekenen op alle aandacht en tijd om een pakket te creëren dat echt resonantie vindt bij jou en je team. Laat je verrassen door de mogelijkheden en maak van zelf het kerstpakket samenstellen een beleving op zich.

Maatwerk mogelijkheden
Kerstpakket

Zelf kerstpakket samenstellen bij Company of Gifts

Company of Gifts is jouw betrokken partner voor persoonlijke kerstpakketten die écht verschil maken. Voor ons is elk kerstpakket een unieke uitdaging om de verwachtingen van jouw collega’s te overtreffen. Jij mag altijd persoonlijke aandacht en passie verwachten van ons deskundige en ervaren team. Ga je zelf het kerstpakket samenstellen? Dan zetten wij ons in voor het perfecte kerstpakket dat precies voldoet aan jouw wensen en visie. Wij luisteren naar jouw behoeften en vertalen deze naar een gepast kerstpakket op maat. Bovendien kun je bij ons ook zelf het kerstpakket samenstellen in onze feestelijke showroom. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan kerstgeschenken en laat je adviseren door onze gepassioneerde stylisten. Zo stel je een kerstpakket samen dat echt uniek is. 

Alles wat je wil weten

Veelgestelde vragen

Kan ik echt elk aspect van het kerstpakket aanpassen?

Absoluut! Bij Company of Gifts geloven we in volledige maatwerkervaring. Van het thema en de producten tot de verpakking en zelfs de leveringsdatum - alles is aanpasbaar om aan jouw wensen te voldoen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat het samengestelde kerstpakket een samenhangend geheel vormt?

Onze ervaren kerstpakket stylisten zijn hier om je te begeleiden. Ze zullen je helpen bij het selecteren van producten die mooi bij elkaar passen en geschikt zijn voor het gekozen thema. Zo creëren we samen een harmonieus en samenhangend kerstpakket.

Kan ik een afspraak maken om persoonlijk mijn kerstpakket samen te stellen?

Absoluut, we verwelkomen je graag in onze ruime en sfeervolle showroom. Maak een afspraak en onze stylisten zullen je door het hele proces begeleiden. Je kunt de producten bekijken, het kerstpakket zelf samenstellen, een foto laten maken en zo jouw kerstpakket een persoonlijk tintje geven.

Zijn er ook opties voor duurzame en milieuvriendelijke kerstpakketten?

Zeker weten! Bij Company of Gifts hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We hebben een scala aan opties voor milieuvriendelijke geschenken en verpakkingen. Samen kunnen we een kerstpakket samenstellen dat niet alleen je team verrukt, maar ook bijdraagt aan een betere planeet.

Kan ik hulp krijgen bij het kiezen van het juiste thema voor mijn kerstpakket?

Absoluut, onze kerstpakket stylisten hebben een schat aan ervaring in het creëren van thema's die aansluiten bij verschillende bedrijfsculturen en seizoenen. Ze luisteren naar je visie en helpen je bij het kiezen van een thema dat de juiste toon zet voor jouw kerstpakket.

Wordt het kerstpakket na samenstelling ook bij ons afgeleverd?

Ja, we regelen ook de levering van jouw samengestelde kerstpakketten. Of je het kerstpakket nu op de bedrijfslocatie geleverd wil hebben of op de woonadressen van de ontvangers, ons team zorgt ervoor dat de pakketten op de gewenste bestemmingen worden afgeleverd, op de door jou gekozen datum.

De wall of fame

Waar wij zoal voor werken

Een beknopt overzicht van enkele trouwe klanten
waar we in samenspraak super gave geschenken
hebben ontworpen en geleverd.

Staat jouw bedrijfslogo er binnenkort ook bij?

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Van concept tot geschenk

Waar we toe in staat zijn...

Benieuwd naar hetgeen waar wij toe in staat zijn? Bekijk enkele klantcases en/of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen je er graag meer over en laten graag voorbeelden zien.

Bekijk alle cases

Contact Company of Gifts
Aan het laden...